MajinRonin Napisano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Witam. Jak w temacie: jaki łańcuch polecacie do szosy 2/4 112 ogniw? Szerokość to 8mm na szpilce. Wszystko co znalazłem jest do sztywnego koła albo bmx. Czy mogę kupić zwykłą 8-kę i skrócić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Jak ta szosa ma siedmiobiegową kasetę to przecież już pytałeś... i tak łańcuchy się skraca to też już mogłeś przeczytać. Od Shimano z przyzwoitych i do dostania - hg71 (do 6-7-8) obleci i hg93 (9-ka) Od KMC - x8 napęd będzie działał również i z x9 Od Connexa - 808 Od Campy - jak już nie masz limitu kosztów to - C9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajinRonin Napisano 26 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Nie, to jest inna szosa, jak napisałem 2/4, czyli przód 2 biegi i tył 4 biegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 łańcuchy 5-8 powinny pasować, chyba że masz przedwojenny wynalazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajinRonin Napisano 26 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Kalkhoff, rok około 1980 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajinRonin Napisano 30 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Temat do zamknięcia, a raczej usunięcia bo nic nie wnosi do wiedzy. Zamówiłem już coś i będę dochodził sam co pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.