K9G Napisano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Cześć, Czy konieczne jest zatwierdzanie za każdym razem kliknięciem w "ok" po tym jak się kliknie w przycisk "oznacz jako przeczytane". Logiczne, że jak ktoś klika w ten przycisk to chce oznaczyć forum jako przeczytane. Zwłaszcza, że w okolicy nie ma żadnego ważnego przycisku, więc pomyłka raczej nie wchodzi w grę. Jest to bezsensowna dodatkowa akcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 26 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Szczerze mówiąc nie wiem w czym problem z tym dodatkowym kliknięciem. Ponadto w wersji mobilnej zaraz nad przyciskiem "Oznacz jako przeczytane" jest "Dodaj nowy temat" i to może prowadzić do pomyłki w trakcie pisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 To ktoś w ogóle używa tej opcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K9G Napisano 26 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 No używa używa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Mi się zarza tak od czasu do czasu skorzystać z w/w "oznaczenia". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 O nie...kliknąłem to dla testu i wszystko mi zniknęło! Co ja teraz będę czytał? Głupia opcja... Znaczy nie wszystko, że wszystko... Wszystkie oznaczenia nieprzeczytanych postów z całego forum. Myślałem, że to dotyczy tylko tego, co jest na stronie głównej na liście najnowszych tematów w ramce po prawej stronie. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Teraz, TheJW napisał: Co ja teraz będę czytał? Do roboty się weź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Przecież jestem w robocie! Ale ostatnio kieruję się zasadą "jaka płaca, taka praca". Więc pytam się - GDZIE SĄ MOJE NIEPRZECZYTANE POSTY?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Słuszna zasada . Posty masz pod "cała aktywność", ale to pewnie wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 26 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 TheJW informatyk... chudzinki Ćśśś, nie podpowiadaj ! Według mnie, to lepiej potwierdzić kolejnym kliknięciem, niż potem się dziwić, że coś znika po przypadkowym kliknięciu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 26 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 @KrissDeValnor jestem takiego samego zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.