K9G Napisano 26 Stycznia 2021 Napisano 26 Stycznia 2021 Cześć, Czy konieczne jest zatwierdzanie za każdym razem kliknięciem w "ok" po tym jak się kliknie w przycisk "oznacz jako przeczytane". Logiczne, że jak ktoś klika w ten przycisk to chce oznaczyć forum jako przeczytane. Zwłaszcza, że w okolicy nie ma żadnego ważnego przycisku, więc pomyłka raczej nie wchodzi w grę. Jest to bezsensowna dodatkowa akcja.
Mod Team bogus Napisano 26 Stycznia 2021 Mod Team Napisano 26 Stycznia 2021 Szczerze mówiąc nie wiem w czym problem z tym dodatkowym kliknięciem. Ponadto w wersji mobilnej zaraz nad przyciskiem "Oznacz jako przeczytane" jest "Dodaj nowy temat" i to może prowadzić do pomyłki w trakcie pisania.
CoolBreezeOne Napisano 26 Stycznia 2021 Napisano 26 Stycznia 2021 Mi się zarza tak od czasu do czasu skorzystać z w/w "oznaczenia".
TheJW Napisano 26 Stycznia 2021 Napisano 26 Stycznia 2021 O nie...kliknąłem to dla testu i wszystko mi zniknęło! Co ja teraz będę czytał? Głupia opcja... Znaczy nie wszystko, że wszystko... Wszystkie oznaczenia nieprzeczytanych postów z całego forum. Myślałem, że to dotyczy tylko tego, co jest na stronie głównej na liście najnowszych tematów w ramce po prawej stronie. :/
chudzinki Napisano 26 Stycznia 2021 Napisano 26 Stycznia 2021 Teraz, TheJW napisał: Co ja teraz będę czytał? Do roboty się weź!
TheJW Napisano 26 Stycznia 2021 Napisano 26 Stycznia 2021 Przecież jestem w robocie! Ale ostatnio kieruję się zasadą "jaka płaca, taka praca". Więc pytam się - GDZIE SĄ MOJE NIEPRZECZYTANE POSTY?!
chudzinki Napisano 26 Stycznia 2021 Napisano 26 Stycznia 2021 Słuszna zasada . Posty masz pod "cała aktywność", ale to pewnie wiesz.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 26 Stycznia 2021 Mod Team Napisano 26 Stycznia 2021 TheJW informatyk... chudzinki Ćśśś, nie podpowiadaj ! Według mnie, to lepiej potwierdzić kolejnym kliknięciem, niż potem się dziwić, że coś znika po przypadkowym kliknięciu...
Mod Team bogus Napisano 26 Stycznia 2021 Mod Team Napisano 26 Stycznia 2021 @KrissDeValnor jestem takiego samego zdania.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.