newy0rker Napisano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 (edytowane) 30.05.2021 startuje Szlak Toskanii https://www.tuscanytrail.it/en/ Impreza bez limitu czasu, stąd bardzo dużo osób traktuje ją jako wyprawę krajoznawcza, zjeżdżają się ludzie z całego świata, łącza w grupy i podróżują... oczywiście są i tacy, którzy traktują to jak wyscig i wykręcają czasy : Ja należę do tej pierwszej grupy, planuje około 5-6 dni na tą trasę. Ale jestem elastyczny:) -czy jest ktoś kto się wybiera w tym roku i chce się jakoś zgrać. -bądź był już wcześniej i ma jakieś niezbędne wskazówki co do tej wyprawy:) Pozdrawiam Edytowane 25 Stycznia 2021 przez newy0rker 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saszkiner Napisano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Zaznacze na początku. Mogdy nie byłem na takiej wyprawie, ale przyznaje ze zaintrygowało mnie to. podłączam sie do pytanie, czy ktoś był, jakieś doświadczenia, jaki budżet, jak z transportem na miejsce ( COVID troche komplikuje sprawe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) Zaciekawiłeś mnie, północną część Toskanii zwiedzałem kiedyś w "cywilu", głównie okolice Florencji. Teraz to chyba dojazd samochodem, samolotem jakieś szalone połączenia pokazuje. W jakim stylu chciałbyś pojechać? Preferuję jeśli namiot to na dziko (gdy się da), ewentualnie jakaś przypadkowa kwatera po drodze dla higieny. Tylko martwi mnie jedno. Track GPS można bez problemu znaleźć w necie, a poza nim organizator niewiele daje jak na 79 euro. Edytowane 27 Stycznia 2021 przez c1ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newy0rker Napisano 28 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 (edytowane) Właśnie tak... Namiot i na dziko-kwatera dla higieny:) Oplata chyba tylko właśnie za bycie oficalnym uczestnikiem :)... ale ja już zarejestrowany... także wyczekuje maja. Jeśli chodzi o połączenie to w maju pewnie wróci to do normy i będa loty normalnie, tak jak w tamtym roku, sezon tutaj w pełni kwitł.... ja mieszkam koło Bolonii, także będę miał łatwiej, natomiast najprawdopodobniej po tej imprezie będę wracał do Polski na dłuższy urlop, także powrót będę kombinował i być może będe brał pod uwagę powrót samochodem, no ale to się jeszcze okaże. Edytowane 28 Stycznia 2021 przez bogus92 Nie cytujemy poprzedzającego posta w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 W Toskanii mozna na dziko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newy0rker Napisano 28 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 chyba jak wszędzie, nie bardzo, ale... z tego co widzę oglądając relacje z tej imprezy, to nikt się tym nie przejmuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi