newy0rker Napisano 25 Stycznia 2021 Napisano 25 Stycznia 2021 Hej, Swiazak i jego pierwszy post:)... także proszę o wyrozumiałość. Nowy w temacie jestem dlatego pytanie może wydać się idiotyczne. W maju wybieram się na wyprawę przez całą Toskanie ( prawie 600 km) chciałbym się dobrze przygotować i stąd pytanie o dętki. Czy macie coś do polecenia -dobrego jakościowo -konkretny model, producent? - w jakich rozmiarach najlepiej kupić do tego rozmiaru opon? nie chcę kupic nic kiepskiego a niestety różnic między poszczególnymi nie znam. bardzo licze na pomoc. Pozdrawiam
MikeSkywalker Napisano 25 Stycznia 2021 Napisano 25 Stycznia 2021 Continental Hermetic Plus rozmiar "Tour 28 All" Zawór dopasowany do obręczy. Ale i zwykłe dętki Continentala nie są złe - wiec jedna w zapasie, do tego komplet dobrych łatek TipTop i powinieneś sobie poradzić
Strek Napisano 25 Stycznia 2021 Napisano 25 Stycznia 2021 W moim gravelu używałem z powodzeniem dętek Schwalbe, z tym że jak kolega wyżej napisał typ zaworu i długość jest również w tych dętkach do wyboru. Rozmiarówka dętek Schwalbe jest zawsze dobrze opisana na oryginalnym pudełku nie powinno być problemu z zakupem właściwej..
Gość Napisano 25 Stycznia 2021 Napisano 25 Stycznia 2021 Continental nigdy mnie nie zawiódł jeżeli chodzi o "standardowe" dętki.
newy0rker Napisano 25 Stycznia 2021 Autor Napisano 25 Stycznia 2021 zakupione te:)...zobaczymy jak się spiszą na włoskiej ziemi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.