erp Napisano 25 Stycznia 2021 Napisano 25 Stycznia 2021 Witam. Proszę o podpowiedz jakie inne koła podejdą do roweru Kross Hexagon 4.0 ( oraz ewentualnie gdzie takowe zakupić ), chodzi o szybką wymianę całego koła zaopatrzonego np. w opony o innym bieżniku ( szosa - teren ). Nie chcę się martwić o to co wybrać i jakie mają być - piasty, szprychy, obręcze, tarcze, itd ( chodzi o cały komplet żeby pasowały do roweru i cenowo niezbyt drogie ). Kaseta Shimano Tourney MF-TZ21 ( 14-28T ), tarcze 160mm. Dzięki za pomoc.
TheJW Napisano 25 Stycznia 2021 Napisano 25 Stycznia 2021 Godzinę temu, erp napisał: Kaseta Shimano Tourney MF-TZ21 To jest wolnobieg. Żaden sklep nie oferuje chyba kompletnych kół z nakręconym wolnobiegiem, przykręconą tarczą, założoną oponą... Możesz szukać na OLXie używek spełniających te wymagania lub iść do sklepu, powiedzieć co chcesz i poskładają to do kupy, wydając Ci gotowe do założenia koła.
Gość Napisano 25 Stycznia 2021 Napisano 25 Stycznia 2021 2 godziny temu, erp napisał: Nie chcę się martwić o to co wybrać i jakie mają być - piasty, szprychy, obręcze, tarcze, itd ( chodzi o cały komplet żeby pasowały do roweru i cenowo niezbyt drogie ) No to mamy mały problem. Nie wiem ile musiałoby być kombinacji gotowych kół, żeby każdemu podpasowały. Setki tysięcy? Przekładka wszystkiego z jednego na drugie koło, to jakieś 15 min w serwisie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.