K9G Napisano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Cześć, W tamtym roku coś robiłem przy rowerze i strasznie brakowało mi stojaka. Stwierdziłem, że w tym roku muszę kupić, bo nie będę się już męczył. Po wielu dobrych opiniach czekam na ten z Lidla, natomiast zastanawiam się czy nie ma czegoś lepszego do 200zł max. Mam bardzo mało miejsca więc musi być składany. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 25 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Stojak lidlowy to najlepsza opcja za te pieniądze co kosztuje. Jego popularność o czymś świadczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolek Napisano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Ja z braku dostępności tego z Lidla kupiłem w Jula. Puki sprawdza się ok, ale nie miałem wcześniej styczności z tego typu uchwytami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Ja też czekam na ten stojak, bo po kilku latach chyłkiem, w końcu czas na luksus...jak będzie to w końcu kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 25 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Stojak z Lidla jest świetny. W ubiegłym roku upolowałem i to był jeden z najlepszych zakupów z części warsztatowych jaki mogłem zrobić. Polecam, nic się z nim. Nie dzieje a już ładnych parę razy był w użyciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K9G Napisano 26 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 W takim razie czekam na niego. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fil29 Napisano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Chyba w marcu się "planowo" pojawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra Napisano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 Potwierdzam, że stojak z lidla jest świetny, choć miałem z nim jedną usterkę. Uszkodził się gwint docisku nakrętki blokującej obrót poziomego ramienia (marny materiał) , wymieniłem tą nakretkę i jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 13 Marca 2021 Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Czyżby już od przyszłego czwartku miał być w Lidlu właśnie ten stojak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 13 Marca 2021 Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 W gazetce papierowej i online piszą, że będzie. Więc... Kwestia ile egzemplarzy i gdzie rzucą. U mnie nie zawsze był, jak był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 13 Marca 2021 Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Ale to ten? Na 4 nóżkach... wydawało mi się, czy poprzednio był nieco inny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artie Napisano 13 Marca 2021 Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Mam stojak z Lidla już ładnych kilka lat. Na początku spoko, trzymał nawet ciężkiego fulla 16kg, ale z biegiem czasu miejsce łączenia pionowego słupka z ramieniem się wyrobiło, i nawet mocne ściśnięcie nic nie dawało. Przewierciłem dziada na wylot, włożyłem kawałek pręta + podkładki i nakrętki z obu stron i już się nie ma prawa obracać. Niedawno zrobiłem kolejny przewiert bo potrzebowałem uchwycić amortyzator pionowo, żeby zrobić serwis. Więc teraz mogę go zablokować w pionie i w poziomie, do prostego serwisu kilka razy w roku wystarcza. Generalnie za te pieniądze nic lepszego raczej nie kupisz. Jeśli jednak chcesz coś niezawodnego na lata, to trzeba dać dużo więcej (Parktool, Topeak itp). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 18 Marca 2021 Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Mam i ja. Faktycznie są. Nawet kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 18 Marca 2021 Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 W dniu 13.03.2021 o 20:22, artie napisał: Generalnie za te pieniądze nic lepszego raczej nie kupisz. J Uważam że te z netto dużo lepsze i tańsze. Nie zawadzasz się o nogi Sojaka bo w lidloskim są one po skosie. A w ten z netto leżą na ziemi i w netto dałem 49 zł za stojak służy mi do tej pory żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K9G Napisano 21 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Dzięki wszystkim za opinie. Oczywiście zakupiony 👌 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.