K9G Napisano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Cześć, Szukam dedykowanej podpórki do Kellys Spider 90 2020 27,5. Znalazłem coś takiego jak Kellys Kickflip. Jest to najbardziej zbliżone do miejsca montażu, natomiast nie gra mi do końca kształt tej wypustki. Jest ktoś w stanie mi potwierdzić, że ta jest ok lub podać jakieś miejsce gdzie mogę to sprawdzić? Nie ma w mojej okolicy nigdzie tego na stanie, żebym to sprawdził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 7 godzin temu, K9G napisał: że ta jest ok Kup przez allegro, najwyżej oddasz za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K9G Napisano 30 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Pasująca to Kickflip Kickstand. Tylko jest taki patent, że się montuje od tyłu, od strony tarczy hamulcowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrossLevel. Napisano 10 Marca 2021 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Rozwinie ktoś temat ? Na pewno od tyłu się montuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K9G Napisano 21 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Łap zdjęcie. Montuje się od tyłu, wkręcając śruby od przodu. Też się zdziwiłem jak mi to gość w sklepie powiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.