CyclicBike Napisano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2021 Świeżutka maszyna zbudowana przeze mnie w warsztacie. Rama niemieckiej produkcji, używana, odmalowana według własnego projektu. Rower złożony z części zarówno nowych, jak i używanych, wszystko zrobione z dbałością o szczegóły, typowo pod sprzedaż, tak aby cena była przystępna, a rower, jak każdy wyjeżdzający spod mojej ręki, był moją wizytówką. Kompletowanie i budowa zajęła około 9 miesięcy. Osobiście z efektu jestem bardzo zadowolony. Osprzęt dobrany w taki sposób, aby można było go w prosty sposób upgradeować pod 11s. Wystarczy zmienić manetki, łańcuch i kasetę, reszta jest już przystosowana. Zdjęcia roweru w wysokiej jakości: https://imgur.com/a/pGYjT7K Dokładny spis części: Rozmiar ramy54cm pod wzrost ~170-180 RamaAlu 7005 WidelecKarbon KierownicaCannondale C3 nowe MostekCannondale C3 nowe SztycaAlu 25.4 SiodłoSelle Royal Suez nowe PedałyVP 335t ManetkiTiagra 2x10 nowe Przerzutka przednia105 FD-5800 nowe Przerzutka tylna105 RD-5800 HamulceTektro nowe Dźwignie hamulcaTiagra nowe Kaseta/wolnobiegTiagra nowe ŁańcuchTiagra nowe Korba105 FC-5800 172.5 SuportBB MT-800 nowe ObręczeAlexrims AT470 nowe PiastyNovatec F362TSBT oraz Novatec A361SBT nowe SzprychyDT nowe OponyContinental UltraSport III Kevlar 25C nowe DętkiContinental nowe Linki/pancerzeJagwire nowe Zacisk sztycyPRO nowe Top CapCzorny nowe SteryFSA nowe GripyCannondale nowe Waga około 9.5kg Rower przygotowany do jazdy, prezentuje się elegancko, wyróżnia się spośród seryjnie produkowanych rowerów ze sklepu. Jeśli szukasz ciekawej maszyny i nie chcesz przepłacać w sklepie za nowy rower, obawiasz się ryzyka w związku z zakupem używanego roweru, to lepiej trafić nie mogłeś. Cena bardzo przystępna, chcę za niego 2700zł. Możliwość wysyłki, jak i oczywiście obejrzenia i przetestowania roweru w Gorzowie Wlkp. Rower sprawdzony i gotowy do jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyclicBike Napisano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Robię małą promocję, 2450 do piątku! Zapraszam, bo oferta się nie powtórzy, nowy rowerek na oku ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyclicBike Napisano 27 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Nikt nie chciał korzystać, to nie. A ceny w tym sezonie będą tylko kosmicznie rosnąć 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyclicBike Napisano 8 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2021 Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyclicBike Napisano 25 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 Dorzucam kilka aktualnych zdjęć w dobrej jakości, w razie czego posiadam ich więcej na Swoim profilu w garażu, lub w prywatnej wiadomości mogę podesłać w surowej jakości w plikach ARW. Zapraszam, dalej aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 24 Lutego 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi