Accent_Szaj Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Będąc na forum zaobserwowałem problem z nawiasami. Pomysł dobry, ale ludzie chyba nie rozumieją intencji i pakują pierwsze słowo tematu w nawias i jest git. Jest to niejasno napisane w regulaminie Proponuję zmianę regulaminu i wpisać inne przykłady: [Napęd] Problem z długością łańcucha [Łańcuch] Problem z długością łańcucha Teraz jest [SPD], co zwykły Kowalski nawet nie wie co to SPD jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Jest wujek Google, który z grubsza proste tematy naświetla, ale to nieistotne w tym momencie, bo ... jak może nie wiedzieć? Przecież któryś z Was, znaczy z tamtego forum, pisał nie tak dawno, że przychodząc na forum po poradę np. odnośnie zakupu roweru powinno się mieć sprecyzowany typ roweru, a wrzucać tylko modele do porównania... Mnie tam nawiasy w niczym nie przeszkadzają, a tym bardziej co w nich jest. Koniec tematu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Mnie również nie przeszkadzają 1 godzinę temu, Accent_Szaj napisał: Pomysł dobry, ale ludzie chyba nie rozumieją intencji Jednak nie powinno być w nich byle co, a powinna być ogólna informacja, czego dotyczy dany wątek. Jedynie chodzi mi aby @Mieciu dał inne przykłady 2 godziny temu, Accent_Szaj napisał: [Napęd] Problem z długością łańcucha [Łańcuch] Problem z długością łańcucha Teraz jest [SPD], co zwykły Kowalski nawet nie wie co to SPD jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 23 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Czepiasz się. Ogólna zasada jest po to, żeby nie było takich kwiatków W nawiasie ma być ogólne zagadnienie, w miarę możliwości w jak najkrótszej formie, a poza nim krótki opis, bo więcej szczegółów ma się znajdować już w głównym i całej reszcie postów. Proste ? Proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 23 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 2 godziny temu, KrissDeValnor napisał: Proste ? Proste Jacha że proste 4me & 4U Dla wielu , jak u "Kwiatuszka" z przykładu Ale emotki i tak macie nie do pobicia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 23 Stycznia 2021 Root Admin Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 1.Dodałem przykłady, jeżeli to ma pomóc komukolwiek 2. Podczas konstruowania tematu uruchamiana jest walidacja, więc szansa, że ktoś to przeoczy jest raczej marna. Mogłem nie pokryć wszystkich istniejących przypadków, ale od kiedy ten element został wprowadzony, nastąpił diametralny spadek źle zakładanych tematów. Wyjątki się zdarzają, ale tak rzadko, że nie jestem w stanie tego namierzyć w 'prosty sposób' - trudno mi określić czy to błąd w kodzie, czy coś innego. Ważne, że działa w 98% przypadków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 24 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2021 Haha, nie mogę z wami . Po prostu kierownictwo macie tu pierwsza klasa walidacja - sprawdzona u wujka google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 24 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2021 @Accent_Szaj widzisz u Nas jest tak, że mówisz i masz, a na poprzednim forum dostałbyś bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Lekko spamując, to przynajmniej była by jakaś reakcja, a nie np. aktualizacja forum po 10 latach, gdzie poprzednia nie została skończona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.