Fiszek Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Witam Mam okazję kupić powyższy rower w cenie 200e gdyż szukam czegoś na okazjonalne dojazdy do pracy (20km)i ogólnie częstszego ruchu (potrafię zrobić sobie trasę 80km). Przebywam w holandii i jest tutaj masa dróg rowerowych więc pomyślałem o czymś kolarzówka/ala kolarzówka. Może mi ktoś doradzić i w ogóle powiedzieć co to za rodzaj roweru? Rower jest bardzo zadbany od 2018 przejechane na nim może 500km max, właściciel woli jednak samochód. Na co zwrócić uwagę przy oględzinach? Do roweru dostaję licznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Za 200E praktycznie nowy rower brać w ciemno. Sztywne osie, taper, karbonowy widelec, przerzutki 105, hydrauliczne hamulce ! To chyba idealny rower pod takie zastosowania jak piszesz. Tylko się przymierz czy rozmiar pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiszek Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Dziękuję bardzo za szybką odpowiedz. Tak mam zamiar pożyczyć sobie owy rower na weekend i pojeździć Dziękuję za rozwianie wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Przeciez ten rower jest wart 5 więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiszek Napisano 23 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Kolega raz kupił sobie elektryczny, dwa ten mu zabiera miejsce, trzy powiedzmy że to umowa wiązana z której ja się wcześniej wywiązałem małym dla mnie kosztem :) Dlatego pytałem czy warto za te pieniądze i 1k euro to on jest warty nowy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Ten jet nowy. Jak nie chcesz to chętnie wezmę i na trenażer sobie postawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiszek Napisano 23 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 xD dzięki ale raczej skorzystam z tej okazji i przy okazji poruszam się więcej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Rozmiar pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiszek Napisano 23 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 (edytowane) Jak tylko sprawdzę napiszę. Kolega ma ten sam wzrost więc mam nadzieję że nie będzie problemów Ogólnie to czekam aż pogoda się poprawi Edytowane 23 Stycznia 2021 przez Fiszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi