Mihau_ Napisano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 @TheJW może nie mam emondy za 30k (nie mam takiej potrzeby, zresztą za 30 to bym kupił coś ciekawego a nie treka), ciuchów teamowych nie zakładam, velominati xd ale po covid to ostatnie jazdy po płaskim mam właśnie na poziomie 28-29 więc bez podśmiechujek😝 btw siedzę przed kompem, pracą się nie spinam i mam tętno 90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 Ja do zalet Elite Fly'a dorzucił bym jeszcze jego rozmiar. 750ml jest jak na tą pojemność... mały. No i dobrze się trzyma w koszyku Cannibal XC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 @Mihau_ ja po COVIDzie też byłem dętka. I w żadnym razie nie naśmiewam się z osób jeżdżących 28 km/h. Jeszcze dwa lata temu sam jeździłem z takimi, a nawet niższymi średnimi na szosie. Chodziło mi o tych bananowych napinaczy, którzy co nie dokręcą, to dowyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 15 Kwietnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Mihau_ napisał: btw siedzę przed kompem, pracą się nie spinam i mam tętno 90 Może to forum Cię tak męczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.