To_JaT Napisano 20 Stycznia 2021 Napisano 20 Stycznia 2021 Cześć, chciałbym najpierw się ze wszystkimi przywitać, bo jestem tu nowy Śmiga ktoś po stolicy i chce się podzielić wiedzą na temat trasek do pojeżdżenia w okolicy? Jeśli ktoś coś buduje i potrzebuje pomocy to z ekipą mogę służyć pomocą. Do tej pory oblatane mam: Bikepark Kazoora Necro Trails Siekierki Luizjana trails Bartycka Las Bielański, Bródnowski Spot pod PGE Wesoła FR Dolna Marki kruczek Ząbki I wiele innych mniejszych spotów Może być gdzieś dalej (w promieniu 50-60km od centrum). Jeśli ktoś coś wie i chce się podzielić info to liczę na odzew, pozdro
wkg Napisano 20 Stycznia 2021 Napisano 20 Stycznia 2021 Fioletowy MTB i generalnie całe MPK od CZD do Świdra i Mieni
To_JaT Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Napisano 20 Stycznia 2021 Raczej szukam czegoś do skakania ale dzięki za propozycję, kiedyś tamtędy jechałem
wkg Napisano 20 Stycznia 2021 Napisano 20 Stycznia 2021 Spoko, nie napisałes tego : ) Ale tam są też skocznie pobudowane - niestety teraz nie pamiętam gdzie. I to takie porządne.
Saszkiner Napisano 20 Stycznia 2021 Napisano 20 Stycznia 2021 NIe skakanie ale fajne traski XC Jabłonna i Legionowo Bukowiec
To_JaT Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Napisano 20 Stycznia 2021 Teraz, wkg napisał: Ale tam są też skocznie pobudowane - niestety teraz nie pamiętam gdzie. I to takie porządne. A no wspomniałem wyżej o wesołej FR. Nawet zdążyłem się mocno wyglebać i to nagrać Znam osobę która opiekuje się tym spotem i zaczęła coś działać bo stało kilka lat w ruinie. (w sumie dalej tak jest ale da się polatać najciekawsze rzeczy)
wkg Napisano 20 Stycznia 2021 Napisano 20 Stycznia 2021 Ale to chyba bardziej na południe - w kierunku singla Góraszka (bardzo fajnego). No nic, jak się pogoda poprawi to znajdę i wrzucę
To_JaT Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Napisano 20 Stycznia 2021 Chodzi ci o to: https://drive.google.com/file/d/1MFMpkSAVOn5fJRcI_hv-TTvrAsplrxD7/view Czy o coś innego?
wkg Napisano 20 Stycznia 2021 Napisano 20 Stycznia 2021 Wiesz, może tak być choć nigdy nie oglądałem tej miejscówki z tej perspektywy. Ale tam jest kilka skoczni obok siebie. I najazd - myślę - dłuższy i bardziej stromy choć obiektyw bardzo spłaszcza.
To_JaT Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Napisano 20 Stycznia 2021 To bardziej wgłąb tej miejscówki, dobre 100-150m. Wcześniej jest pare hopek i band i różnych innych wymyślnych przeszkód na najeździe. Może chodzi ci o o to? https://www.youtube.com/watch?v=77aYz290Lsk
wkg Napisano 20 Stycznia 2021 Napisano 20 Stycznia 2021 Raczej nie. Tam by żadne przyczepy nie dojechały. W środku gęstego lasu ktoś pobudował i widziałem, że skaczą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.