MikeSkywalker Napisano 1 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Cieszę się z optymizmu! Pytanie gdzie i mniej więcej kiedy, i można powoli planować Ja głosuję za powrotem do Ojczyzny Paprykarza. Albo zapraszam do Rzeszowa - fajnych miejsc i tras dookoła nie brakuje. Przy mniejszej grupie nocleg się znajdzie, przy większej coś się poszuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 (edytowane) Optymizm potrzebny będziemy krzesać w wiosennych promieniach słońca, na razie kto był ten chce, ale nie wie czy może, a kto nie był… lepiej szykować rower na szerokich gumach !!!! Single w Zalewie czy Stalowa Sowa w zasadzie zawsze jest moc , nawet jeśli łazienki są w detalu hipoestetyczne. Spotkajmy się gdziekolwiek kiedykolwiek. Możemy rozważyć kolejową lokalizację…. Byle nie przy górnej stacji na Kasprowym… może być Stalowa Wola może być Tarnów Kielce Stawy Milicyjne, albo wspólny przejazd z Wrocławia do Poznania… z one noc w pomiędzy ( dlatego bez auta) aby wracać koleją… to jest nas Czech chętnych , a może do Czech? Mała Czeska Stalówka??? Edytowane 1 Lutego 2023 przez itr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Ja tam standardowo optuję za górzystym terenem, single Glacensis nadają się bardziej niż mocno na stalowe sztywniaczki bez zawiechy na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 1 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Komunikacyjnie całkiem całkiem. Kamieniec Ząbkowicki godzinę koleją z Wrocławia. Dalej na korbach. A w ostatni dzień Grupą Kolejową moglibyśmy wrócić na korbach do Wrocka przez Ślężę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Kamieniec, czy Bardo - bardzo fajne miejsce startowe. A jak komuś nie bardzo w smak korbić do Wrocka, to można też koleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Trasę i charakter atrakcji warto ustalić w oparciu o zgłoszenia i wydolność potencjalnych ucześniczek i ucześnikantów. Zobaczymy bliżej ciepła komu co i oco chodzi ile ma dni weekendów potencji i atencji. doświadczenie pokazuje że jest jeden dzień mocy, a potem wylatujemy z procy… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Wybór miejsca jest dla mnie żodyn, gdyż azaliż, wszyndzie gdzie waćpanowie byndzie cię dobrze bawił się. Majowy popas jest po sam pas, sobotaniedziela, pracy kołaczy, flagi, koń syty Łucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Złoty Stok czy Bardo - super baza. Popieram pomysła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Faktycznie. Ruiny Zamku Owiesno, Szeroka Góra, Wiadukt Żdanowski, Twierdza Srebrna Góra - a to tylko kilka pierwszych punktów z Google Maps. Może ja w tym roku na urlop tam pojadę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 Kotlina Kłodzka jest super na rowerowy urlop, gorąco polecam, zresztą już nie pierwszy raz 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 To jak już tak grubo planować to piszcie kto chce w tym roku, w który weekend miesiąc. Mój kalendarz: Odpada przełom maj czerwiec Majówka na razie wolna . W sumie chcę ją spędzić na rowerze, i na pewno będzie stalowy. 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 W moim przypadku wszytko zależy tak naprawdę od konkretnego weekendu i od planu zajęć na zaocznych. Ale jeśli można wybrzydzać to wszystko poza końcówką czerwca i początkiem lipca. Za to początek czerwca poza sezonem wakacyjnym jest fajnym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 2 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2023 poczatek maja, koniec kwietnia - ok czerwiec - odpada paczatek lipca odpada pozniej ok (w wakacje jest tam na trasach tłoczno, szczególnie w weekendy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 3 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 To chyba w wiosenną opcję pasuje celować - tylko pewnie tak samo omijając majówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Wiosna jak dla mnie git 👍 Co do tłoku - byliśmy w lipcu, szczyt sezonu i piękna pogoda, ze 100km singlami i spotkaliśmy dosłownie kilkunastu rowerzystów, z czego większość w okolicy Czarnej Góry. Także raczej bym się nie obawiał zatorów na ścieżkach, chociaż pewnie będzie trudniej z noclegami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 A kto może majówkę ? Noclegi ciężko ale szansa na kilka dni jazdy razem większa, jak Wasze rodzinne perpendułły tej kanikułły? Macie szansę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 3 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Rodzinne perpendułły mają inne plany - ale, może udałoby się je przenieść w rejony naszego spotkania. Zapytam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Miałem na myśli plany i okoliczności ale tak też jest romantycznie… Kosztem połączenia woli terminu i środków było by fajniej spędzić razem kilka dni. Wszystko zależy, piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 2 Marca 2023 Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 Ożesz. Czemu tu się robią jakieś stalowe plany a ja żadnego powiadomienia nie dostałem. Ja jak najbardziej jestem chętny na jakiś weekend się spotkać. Moim zdaniem majówka byłaby fajna. Na pewno rodzina samego mnie nie puści na taki wyjazd. Więc jeżeli uda się coś załatwić na dłuugi weekend majowy to na pewno będzie musiał być w pobliżu jakiś duży plac zabaw i ewentualnie jakieś jeziorko. Ja na pewno jestem chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 4 Marca 2023 Udostępnij Napisano 4 Marca 2023 Na razie stalowe magnolie na dzień kobiety samotne, mechaniczne pszczółka Maja nie zapadła żadna decyzja oficjalna, czas pokaże czy będzie czas się spotkać a zakątek spotkania się wykluje… czeka my. 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 Jakby coś - ja planując majówkę czy długi weekend miesiąc później - tzw. Boże Ciało planuję okołorowerowe, z uwzględnieniem stallovej ekipy jako opcji. Fajnie jakby rzecz działa się w niedalekiej odległości od grodu Kraka, żeby łatwiej odłączyć się i na chwilę zajrzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Maja 2023 Udostępnij Napisano 2 Maja 2023 Jedno dniowy zlot. Pozdrow'er 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 3 Maja 2023 Udostępnij Napisano 3 Maja 2023 Cytat Jedno dniowy zlot Warsztaty też były, widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Maja 2023 Udostępnij Napisano 9 Maja 2023 https://photos.app.goo.gl/JG87ZTKXs2F2i1YM9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi