Grizzli Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Podpytałem dzisiaj właścicielkę Złotego Jaru w sprawie nam wiadomej i oto czego sie dowiedziałem Maja 2 pokoje 8 osobowe, 6 pokoi 4 osobowych i pare dwójek. Cena za osobę to 120/dobę ze śniadaniem (100 bez śniadania). Na miejscu można zamówic obiad. Ceny umiarkowane 20-40 za drugie. Browareks, kawa i inne trunki % na miejscu. Wiata na grilla lub miejsce na ognisko do naszej dyspozycji. Jest też garaż do przenocowania rowerowni. I wszystko byłoby pięknie gdyby nie to że wszystkie weekendy do listopada zaklepane na full. Także jedyna opcja przed-wakacyjna to solidarne wystapić o urlop i przyatakować w środku tygodnia. Będzie mniej ludzi na trasach niż w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 31 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Nie wiem czy to dobry plan, ja bym szukał jakiejś innej miejscówki z nastawieniem na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Podziękowawa za pierwszy formalny ruch rozpoczynający lawinę niepozorowanych działań! Każde koncepcje wychodzą w praniu, także rejon jest tak ciekawy że znajdziemy rozwiązanie. Przy 100/ osobę to już poproszę w jedynki, kowidowo najbezpiecznie :) mamy taką zaletę że możemy spać w miejscu nieatrakcyjnym bo jesteśmy mobilni...także ten tego. Jeśli przytrafi się lato to nawet namioty!!! Mamy siatkę pomysłów, znajomych i możemy szpiegować na rzecz grupy mając okazję. Bardzo chcę pojechać na dni po wielkiej nocy, czy sam czy z kolegami, gdzieś tam tam tam to zawsze można pytać o. W samym Złotym Sto dużo noclegów nie było. Spałem w kopalni i szkole... ale poszerzając zakres, coś powinno się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 (edytowane) Marek, a ta miejscówka gdzie byliśmy z Mackiem i Iwanem podczas ataku na Kotline Kłodzką pare lat temu? To była agroturystyka Waszego znajomego? Kąty Bystrzyckie? Edytowane 31 Stycznia 2021 przez Grizzli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Trwa przebudowa, ale bedziemy monitorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Maja 2021 Udostępnij Napisano 10 Maja 2021 Spot po majowy na ziemi Bańskiej, sobota 70km, niedziela 80km, grill i spanie u mnie na kwadracie, dużo małpek, kiełbasy i browarów 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Maja 2021 Udostępnij Napisano 10 Maja 2021 Pozdrow'er 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 10 Maja 2021 Udostępnij Napisano 10 Maja 2021 fajne dziwolągi rowery też spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 10 Maja 2021 Udostępnij Napisano 10 Maja 2021 Trzy stalowe single i trzy gliny z psirzutami. Dwa dni, dwa ogniska, trzy ruiny, trzynaście jezior a reszta zostaje w Las Vegas. Wykonano rekonans rozgrzewkowy przed następną, planowaną edycją zachodniej ściany bajkowej. 32x18t za nisko. Rekon 2.6” za głośno. Reszta na medal 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 10 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2021 Planujcie planujcie, ale może kiedyś jakiś wschód? Też piękne tereny Tak BTW jakieś ustalenia co do terminu Stallovego zapadły? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Maja 2021 Udostępnij Napisano 10 Maja 2021 Rambol wspominał o hell'u, wschodne kresy my nie znaju, choć znajomy znajomego zachwalał widok za wychodkiem, że piękny, jedyny taki i niepowtarzalny. Pozdrow'er 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Maja 2021 Udostępnij Napisano 11 Maja 2021 (edytowane) 22 godziny temu, MikeSkywalker napisał: Tak BTW jakieś ustalenia co do terminu Stallovego zapadły? Tak po prawdzie to co poniektórzy logują się i odpowiadają jakby mieli dostęp do internetu raz w miesiącu na pięć minut. Nie ma żadnych ustaleń bo nikt się nawet nie garnie, może czerwiec, lipiec, sierpień, wrzesień, październik. Ożywionej dysputy brak. Z soboty na niedzielę to mogę spać na trawniku. Pozdrow'er 🙃 Edytowane 11 Maja 2021 przez Sobek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Maja 2021 Udostępnij Napisano 12 Maja 2021 @rambolbambolgo to hel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Maja 2021 Udostępnij Napisano 15 Maja 2021 @kazafaza o bacz co nas o mine ło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2021 Kusicie! Jak dla mnie to może stalowe spotkanie wrócić do krainy puszek od paprykarza - tylko czemu to musi być drugi koniec Polski Z drugiej strony - tak sobie myślę, jeśli traktuje się to w kategorii weekendowego wyjazdu to tak właśnie jest, gdyby zrobić imprezę 3-4 dniową to przestaje się tak kalkulować, tylko żeby urlopy nam się zgrały. Może jakiś stały termin to dobra opcja, np. okolice przedostatniego weekendu sierpnia, jak ktoś kiedyś pisał, żeby uniknąć powakacyjnego tłoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 15 Maja 2021 Udostępnij Napisano 15 Maja 2021 https://wszczecinie.pl/aktualnosci,nowa_platforma_widokowa_w_regionie_juz_otwarta_prowadzi_na_nia_szlak_pieszo_rowerowy_po_dawnym_moscie_kolejowym,id-37784.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 15 Maja 2021 Udostępnij Napisano 15 Maja 2021 @Sobek82: co odwleczka to nie ucieczka 😉 @MikeSkywalker: chciałem zauważyć że to czwarty koniec Polski. No i źle mieszkasz - wygodniej by Ci było w Paprykarzowie 🤡 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 18 Maja 2021 Udostępnij Napisano 18 Maja 2021 Brakujące zdjęcie końca ścieżki Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 21 Maja 2021 Udostępnij Napisano 21 Maja 2021 Przy okazyjności, czy słynny zjazd do wody Wielkiego Nieobecnego podczas Stallovego sprzed kilku lat został nagrany? Trafiłem przydupadkiem taki klip, ale rozpędówka trochę krótka https://www.facebook.com/Mountainbikefilmador/videos/265554155355478 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2021 Został został 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 1 Października 2022 Udostępnij Napisano 1 Października 2022 Szykuje się ( być może jedno z ostatnich w tym roku ) okienko pogodowe w czwartek-sobota 6-8 . 10. Ma być ponad 20 stopni. Miejsce : Rychlebskie Stezky Nocleg : Namioty Plan zajęć : jak zwykle, czyli ścieżki, potem ognisko, browar , pumptrack, browar i hopki (kolejność nieprzypadkowa) Nowości : Czesi ostatnio dorobili kilka linii na których wyrażnie zabrakło im kamieni i desek. Ktoś chętny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 1 Października 2022 Udostępnij Napisano 1 Października 2022 Wspaniała opcja bez miliona rzeczy na głowie i dzieci, już bym pakował rower. 😉🤗 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 26 Października 2022 Udostępnij Napisano 26 Października 2022 Czesi grzeją bez umiaru - prognoza na weekend 20-23 stopnie. Wyjazd : sobota wcześnie rano, powrót poniedziałek wieczorem. W sobotę knajpa czynna do nocy i koncert z okazji zakończenia sezonu. Opcja na poniedziałek - Dolni Morawa i tani karnet - jedne z lepszych flowtrailów w okolicy, 6km zjazdu za jednym obrotem windy. Nocleg : namioty Ktoś chętny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 1 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Myślicie że uda się zebrać stallovą brać w AD 2023 czy można o tym tylko marzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi