Nexu_158 Napisano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Witam,mam hamulce hayes radar i gdy je dostałem były zapowietrzone i słabo hamowaly, więc kupiłem olej mineralny i chciałem je odpowietrzyc. Jednak, gdy odkręcałem tą śrubke, spadła mi taka,, uszczelka '' Niestety długo jej szukałem i nie znalazłem(uszczelke zakłada się na gwint tej śrubki i wygląda jak taka mała sprężynka). Czy mógłbym ją czymś zastąpić, albo czy ktoś miał podobny problem, dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmapeto Napisano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Pozbądź się tych hamulców. Są do niczego. Miałem i cieszę się, że już nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexu_158 Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 (edytowane) Wiem, mam teraz shimano jakieś są o niebo lepsze Edytowane 23 Stycznia 2021 przez bogus92 Nie cytujemy poprzedzającego posta w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi