chudzinki Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Wiem, że to nie forum komputerowe, ale może ktoś podpowie . Od jakiegoś czasu, 1-2 miesiące, nie działa poprawnie wyszukiwarka. Kiedyś jak wpisałem jakiś ciąg znaków, który był np. w pliku PDF to od razu znalazło maila z tym plikiem, a teraz lipa - nic nie znajduje. Aktywność mam włączoną, w trybie incognito też nie działa. Ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinok Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Śmieszna sprawa z tym wyszukiwaniem w gmailu, największy gigant wyszukiwarkowy na świecie nie potrafi wyszukiwać we własnej poczcie. Czasami wpisuję frazę która jest widoczna na tej samej stronie a szukajka mówi że jej niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 13 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Tylko, że maksymalnie 2 miesiące temu (obstawiam nawet początek grudnia) wszystko działało idealnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.