CoolBreezeOne Napisano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Dzięki @Eathan za opinię. Właśnie boję się tego, że "pełne" wiatrówki trochę mnie mogą zagotować. A na jakieś top membrany nie mam budżetu. Chyba skuszę się na VanRyśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Top membrana to na rowerze taki sam ortalionik jak inne pełne wiatrówki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Mnie kusi sprawdzenia tej kurtki => https://jmpsport.com.pl/oferta/sporty/x-kurtka-rowerowa-meska-40000-oddychalnosc-133.html?v=289 Fakt, że to inny rodzaj kurtki ale przynajmniej na papierze wygląda obiecująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) @Eathan - tutaj masz opinię o kurtce JMP: https://www.youtube.com/watch?v=-CvsqHlPrBo Mniej więcej od 9 minuty. Generalnie pozytywna. Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez chrismel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierotez Napisano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2021 Słuchajcie to co brać z wiatrówek na teraz? Kwarku taki sobie krój, Pearl Izumi zero dostępności (chyba że gdzieś tam po 100 ojro), P. Houdini ewentualnie ale też z 4 stówki pęka 🙄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiii Napisano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Podbijamy pytanie. Co teraz kupić z dostępnych rzeczy do 200-250 najlepiej. Czy w tym budżecie będzie duża różnica Decathlon vs inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierotez Napisano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 Trzeba Pearl Izumi w tej cenie wyrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiii Napisano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2021 Ciężko ją dostać a co dopiero w promocji. Jakieś alternatywy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hulk14 Napisano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Ja jako wiatrówko-przeciwdeszczówkę na lato mam kamizelkową wersję wspomnianej wcześniej endury race cape 2 i jestem z niej zadowolony. JMP ma też tańszą wersję wspominanej przeciwdeszczówki z membraną z oddychalnością 40k, za obecnie chyba niespełne 200 zł, ale oddychalność ma 10k. W przypadku kurtek endury 10k to dla mnie za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiii Napisano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2021 (edytowane) Myślę że typowa wiatrówka się lepiej sprawdzi tyle że nic z polecanych rzeczy nie ma. Ktoś coś poleci? Edytowane 27 Sierpnia 2021 przez tomiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aneczka Napisano 15 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Część - mam pytanie odnośnie kurtki na rower wiatroszczelnej damskiej - co polecacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi