Robbens Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Mam problem gdyż w modelu roweru roweru jest pewien znaczek firmy ale nigdzie nie mogę dowiedzieć jak się ona nazywa. Pytałem w kilku serwisach rowerowych ale nikt nie zna tej firmy. Jeśli ktoś wie co to za firma byłbym wdzięczny za odpowiedź. Z góry przepraszam jeśli post piszę z złym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Odpowiem może wymijająco ale "żadna". Ot rower marketowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henioeu Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 (edytowane) Marka to GTiX zdaje się, że polski producent, ale od kilku lat nie ma informacji ani o marce, ani firmie - kiedyś mięli stronę, coś kojarzy mi się z centralną Polską. W ofercie mięli tanie rowery, ten którym przez jakiś czas się zajmowałem był kupiony w sklepie rowerowym, jeździł i nie sprawiał większych problemów ponad zwykłe sprawy eksploatacyjne. Edytowane 8 Stycznia 2023 przez Henioeu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi