Robbens Napisano 11 Stycznia 2021 Napisano 11 Stycznia 2021 Mam problem gdyż w modelu roweru roweru jest pewien znaczek firmy ale nigdzie nie mogę dowiedzieć jak się ona nazywa. Pytałem w kilku serwisach rowerowych ale nikt nie zna tej firmy. Jeśli ktoś wie co to za firma byłbym wdzięczny za odpowiedź. Z góry przepraszam jeśli post piszę z złym dziale. Cytuj
MikeSkywalker Napisano 11 Stycznia 2021 Napisano 11 Stycznia 2021 Odpowiem może wymijająco ale "żadna". Ot rower marketowy. Cytuj
Henioeu Napisano 8 Stycznia 2023 Napisano 8 Stycznia 2023 (edytowane) Marka to GTiX zdaje się, że polski producent, ale od kilku lat nie ma informacji ani o marce, ani firmie - kiedyś mięli stronę, coś kojarzy mi się z centralną Polską. W ofercie mięli tanie rowery, ten którym przez jakiś czas się zajmowałem był kupiony w sklepie rowerowym, jeździł i nie sprawiał większych problemów ponad zwykłe sprawy eksploatacyjne. Edytowane 8 Stycznia 2023 przez Henioeu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi