luk69 Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Poszukuję adapterów fota poniżej. Mam otwory w ramie do montażu. Gdzie "to' można nabyć, kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Mam takie dwa nowe adaptery z ramy Cotic-X. Jaki masz na to budżet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 9 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Tylko czy to jest bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk69 Napisano 9 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2021 Nie wiem. Jak wypróbuję to napiszę W ostrym mam już z przodu hamulec, ten będzie dodatkowy z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk69 Napisano 11 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Dzięki Roballinho. Adaptery dotarły w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi