crashbash1 Napisano 18 Marca 2021 Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 To jest dramat, że może być problem z częściami, ale pożyjemy zobaczymy. W weekend biorę się za wyliczankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinok Napisano 18 Marca 2021 Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Nawet u Chińczyka na Ali wchodzisz w aukcję z łańcuchami a najpopularniejszego 11s brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashbash1 Napisano 18 Marca 2021 Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 To jest coś nienormalnego. Za czasów kiedy składałem rower byłoby to nie do pomyślenia. A co powiecie na coś takiego? https://allegro.pl/oferta/nowy-thomus-tomcat-sl-hm-carbon-deore-xt-2-11-9993256569 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashbash1 Napisano 19 Marca 2021 Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 No i już jest po temacie. Kupiłem rower z linku powyżej. Do tego dokupię jeszcze kilka detali i będzie super. Jak będzie chwila czasu i rower dojdzie to założę odpowiedni temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 19 Marca 2021 Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Szkoda, straszna lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 19 Marca 2021 Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 48 minut temu, crashbash1 napisał: No i już jest po temacie. Kupiłem rower z linku powyżej. Do tego dokupię jeszcze kilka detali i będzie super. Jak będzie chwila czasu i rower dojdzie to założę odpowiedni temat. Niech służy, ale na nowy to on nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashbash1 Napisano 19 Marca 2021 Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Zobaczymy co przyjdzie. Patrząc na napęd, tarcze, opony - wyglądają na nietknięte jazdą. Na żywo będzie można ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 19 Marca 2021 Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 Najbardziej intrygujące jest podłączenie manetki blokady: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashbash1 Napisano 19 Marca 2021 Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 (edytowane) Też na to zwróciłem uwagę, ale jeżeli będzie taka możliwość to manetkę blokady chciałbym wywalić. Nie jest mi do niczego potrzebna. Zwrócić jeszcze na coś uwagę jak przyjdzie paczka? Powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz odnośnie tego widelca. Jest powietrzny? Na taki wygląda, ale nie znalazłem specyfikacji. Edytowane 19 Marca 2021 przez crashbash1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinok Napisano 19 Marca 2021 Udostępnij Napisano 19 Marca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashbash1 Napisano 23 Marca 2021 Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 (edytowane) Rower przyszedł. Wszystko się zgadza i jest dobrze. Jako baza będzie super. Pozamawiałem już kilka rzeczy i będzie nad czym pracować. W tle z rowerem mojego brata, więc sezon można zaczynać. [IMG]https://www.fotosik.pl/zdjecie/fda7b86440eb8dc7[/IMG] Edytowane 23 Marca 2021 przez crashbash1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi