Szafot Napisano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 Hej, Prośba o pomoc w wyborze roweru trekkingowego do wycieczek za miasto (rzeka, las). Mój wzrost to 185cm wiec skłaniał bym się ku ramie 21". Wstępnie wytypowałem trzy rodzaje rowerów: - ROMET Wagant 7 2020 - Kands ELITE PRO 2020 - MONTERIA MASSIVE 4.0 Za wszystkie rady i sugestie z góry dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 (edytowane) Zawsze lepiej dać linki do interesujących cię rowerów . Widziałeś któryś z nich w sklepie czy chcesz przez neta kupować ? Osobiście radzę wizytę w sklepie/sklepach i zobaczenie co faktycznie możesz kupić bo z dostępnością rowerów ostatnio różnie bywa . Żaden z tych rowerów nie jest rewelacyjny i żaden nie jest zły . Romet jest ok ale na zdjęciu wygląda że tylne koło mocowane jest na nakrętki zamiast QR . Dziwne , nie widziałem takiego rozwiązania przy piaście z kasetą . I to jest na - rometa . Kands ma sporą nadwagę . Ma 24biegi ( pozostałe 27 ) . Nie wiem czy potrzebujesz tarczówek , są trochę bardziej kłopotliwe w serwisowaniu od hamulców V . Monteria - trudno się do czegoś przyczepić . W wagę 15kg nie wierzę . Jak będzie ok 17 to będzie ok . Edytowane 9 Stycznia 2021 przez WaGiant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi