Mod Team KrissDeValnor Napisano 12 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Mechanik sprytnie odbił piłeczkę w przedostatnim poście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Mechanik, kończ facet tą farsę, serio. Szerokości. 1 minutę temu, KrissDeValnor napisał: Mechanik sprytnie odbił piłeczkę Kulę ogon. nic tu pomnie. Znakomity ekonomista i poliglota w jednym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Teraz, KrissDeValnor napisał: Mechanik sprytnie odbił piłeczkę Gość chciał kasetę za 10zł plus łańcuch za 2 zł,a gdzie koszta produkcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 12 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Niesamowite, powoli robi się tu brazylijska telenowela - lecę po czipsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Sorry, ale nie potowarzyszę. Ustal szczegóły z ekonomechanikiem. Przeglądne jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 5 minut temu, Q_u napisał: No tak z rozpędu i fascynacji się zapędziłem. Przepraszam. Dobra znikam liczyć po ile ramę Jak się ma sprzęt i potrafi spawać,to wcale nie będą to wysokie koszta,plus malowanie proszkowe bym doradził do tego wiercenie gwintowanie,będzie dobrze 10 minut temu, Q_u napisał: Mechanik, kończ facet tą farsę, serio. Kulę ogon. nic tu pomnie. Znakomity ekonomista i poliglota w jednym. To nie forum poliglotów,dla jasności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Racja, tu 30 cm rurki, tam 2x50cm, poprzeczna na suport, druga na główkę, 2 mniejsze na trójkąt. Tylko to odpowiednio spiąć i można jechać z elektrodą. A jakiś przyrząd doradzisz, żeby te rurki poskładać przed spawaniem? Jutro pogadamy, idę to rozrysować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 1 minutę temu, Q_u napisał: Racja, tu 30 cm rurki, tam 2x50cm, poprzeczna na suport, druga na główkę, 2 mniejsze na trójkąt. Tylko to odpowiednio spiąć i można jechać z elektrodą. A jakiś przyrząd doradzisz, żeby te rurki poskładać przed spawaniem? Jutro pogadamy, idę to rozrysować. Nie wiem bo ja się tym nie trudnie,odpal Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 10 minut temu, mechanikrowerowy1986 napisał: Gość chciał kasetę za 10zł plus łańcuch za 2 zł,a gdzie koszta produkcji? Panie mechanikrowerowy nie obracaj pan kota ogonem. Sam zacząłeś skrupulatnie wyliczać ile to kaseta ma kosztować. Naprawdę myślisz, że jesteś taki przebiegły i wyjdziesz z twarzą z tej dyskusji. Ale nie przejmuj się to forum jest tolerancyjne i zostanie ci to zapomniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 A rozumiem, zatem pewnie koszty z google wyciągne. Jak sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 12 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Ale chwyleczkie - my ne take rzeczy ze śwagrem po nocy robyli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 A jeszcze przy piątku... Panie, budzimy się w Sobotę a tu 6 ram pospawanych... A obok przy okazji 6 kaset, bo somsiad ma frezarkę. Jedna nocka i tak lekko po 1500 zł na łapę siadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 12 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Kij z ramami, gorzej że cała podłoga 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 2 minuty temu, Moskit napisał: Panie mechanikrowerowy nie obracaj pan kota ogonem. Sam zacząłeś skrupulatnie wyliczać ile to kaseta ma kosztować. Naprawdę myślisz, że jesteś taki przebiegły i wyjdziesz z twarzą z tej dyskusji. Ale nie przejmuj się to forum jest tolerancyjne i zostanie ci to zapomniane. Tak zgadza się napisałem ile powinna kosztować kaseta moim zdaniem,i że to jest odpowiednia cena,że wyprodukowanie moim zdaniem wcale nie jest takie drogie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 @KrissDeValnor Jest robota, to musi być brudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 6 minut temu, Q_u napisał: A rozumiem, zatem pewnie koszty z google wyciągne. Jak sądzisz? Tego to ja nie wiem skąd będziesz wyciągał koszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Myślałem, że doradzisz, Ty rzuciłeś pomysł z ramą, że da radę po kosztach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Przecież to robią ludzie, więc jak ktoś pracuje zawodowo w tej profesji to sobie pospawać może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 No w sumie racja, koszty to co tam, prąd, elektrody. Jak ktoś już stoi to zrobi w sumie w godzinę. To tak, godzina kogoś po pracy, to free, prąd i elektrody to w sumie wiem ile. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Ale bagno W końcu wpadnie jakiś mod i posprząta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Ja ci nie napisałem że to ty będziesz spawał,tylko że jak ktoś ma sprzęt i potrafi to zrobi po kosztach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 12 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Eee tam, spawanie jest przereklamowane - wystarczy, żeby się jakoś tam trzymało, a potem się dziurki wywierci ( to się nazywa cieniowanie - specem jest niejaki Tadzio ) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Nie no całkiem spoko,w jakimś stopniu jest wyjatkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 12 Marca 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Swój pozna swego po dziele jego - podobnym do swojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 12 Marca 2021 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Ja jeszcze w sprawie kaset. Po dogłębnej analizie filmu myślę, że 40zł to max za jakiegoś Eagla + 10zł za łańcuch, a nie zwykłą Acere. Produkcja kaset ok 6minuty. I produkcja łańcucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.