Rumcajs. Napisano 7 Stycznia 2021 Napisano 7 Stycznia 2021 Witam.Na sprzedaż mój rower, który służył mi jako dodatkowa maszyna jako uzupełnienie fulla enduro na lekkie trasy. Aczkolwiek zamieniłem fulla enduro na trailówkę i jeden rower jest mi już wystarczający na każde trasy. Stan jest idealny, jestem osobą która bardzo dba o swój sprzęt. Rower zbudowałem całkowicie sam, stawiałbym go na równi z primalem pro. Specyfikacja:- Rama: Dartmoor Primal 2020 Black/Grey rozmiar M, stery Accent Air Maszynowe, suport Shimano BB52- Widelec: RockShox Revelation RC DebonAir 130mm boost (mozliwość zmiany skoku na 140mm)- Koła: Obręcze Dartmoor Cruiser 35mm wewnętrzna szerokość, piasta tylna Dartmoor Reel Pro, przód novatec D041SB, szprychy Sapim Race cieniowane.- Opony WTB Trail Boss 2.4 (całkowicie nowe, na dętkach)- Kokpit: Kierownica PRO Koryak Riser 780mm, mostek Btwin Decathlon 35mm, gripy Dartmoor- Sztyca: X-fusion Manic 150mm- Siodełko: Marin Bikes- Hamulce: Shimano MT500 nowe!, tarcze tektro 203/180mm- Korba: FSA V-drive modular 30T- Łańcuch: KMX X11- Przerzutka: Shimano SLX M7000 GS- Manetka: SLX M7000- Kaseta Sunrace 11-46 11rz Pedały na zdjęciach są dojazdowe, w komplecie będą czerne Dartmoor Stream.Realna waga roweru 13,7kg bez pedałówGratis dorzucam opone Schwalbe Hans Dampf w rozmiarze 2.6, stan bdb.Zapraszam na oględziny i jazdę próbną. Rower stoi w Krakowie nieopodal Tauron Areny. Nie mogę tutaj dodać więcej zdjęć, są dostępne na poniższej aukcji olx: https://www.olx.pl/oferta/dartmoor-primal-27-5-2020-m-custom-jak-pro-rs-revel-slx-stan-id-CID767-IDGSazT.html Ps. mam nadzieje, że nie łamie tym ogłoszeniem pierwszego zdania regulaminu giełdy "Ogłoszenia mogą dodawać tylko użytkownicy z minimalnym stażem 30 dni od dnia rejestracji na forum - bez wyjątku" - jestem zarejestrowany od dłuższego czasu aczkolwiek nie brałem aktywnego udziału w dyskusjach.
Mod Team bogus Napisano 17 Sierpnia 2022 Mod Team Napisano 17 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.