Prometeusz_36 Napisano 7 Stycznia 2021 Napisano 7 Stycznia 2021 Witam Wszystkich Jestem nowym użytkownikiem, więc chciałem na początek przywitać wszystkich użytkowników i bywalców forów. Od niedawna jestem posiadaczem roweru szosowego, kupiłem używany roczny rowerek, ale problem w tym, że dopiero teraz zauważyłem uszkodzenie w obręczy jak na zdjęciu. Obręcz Pytanie do bardziej doświadczonych, czy jest się czym martwić i co ewentualnie mogę zrobić z ową dziurką, co polecacie?? Będę wdzięczny za wszystkie podpowiedzi.
grzechu2410 Napisano 7 Stycznia 2021 Napisano 7 Stycznia 2021 Cześć , niestety obręcz to już śmietnik , kup nową taką samą oddaj do przeplecenia i tyle . lub nowe koło jeśli to budżetowy zestaw
Mod Team sznib Napisano 7 Stycznia 2021 Mod Team Napisano 7 Stycznia 2021 Na tym zdjęciu wygląda jakby nawet w miejscu mocowania nypla materiał obręczy był naruszony. Także do wymiany obręcz.
Prometeusz_36 Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Napisano 7 Stycznia 2021 Dziękuję za opinię. Niestety troszkę mnie zmartwiliście. Nie wiem czy samą obręcz dostanę, a koło to już nie taki tani interes.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.