Kajgana Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Co sądzicie o rowerze z linku poniżej? Szukam czegoś do 3tys. Nie znalazłem o tym modelu zbyt wiele info w sieci. Na korzyść przemawia tiagra, w której chyba dość łatwo zmienić przerzutkę na grx. Na minus, że to rower z 2016. Facet w rozliczeniu chce wziąć moja dotychczasową szosę... I wszystko było by ok, tylko kompletnie nic nie wiem o tym rowerze... https://www.olx.pl/oferta/rower-gravel-felt-f85x-2x10-tiagra-przelaj-endurance-szosa-fitness-CID767-IDHPTVm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Szczerze mówiąc taki sobie biznes. Brak sztywnych osi, mechaniczne hamulce. Ta tiagra to generacja 4600 i nie jest kompatybilna z grx (4700 jest) - możesz ją mieszać z 105 5600/5700 i ultegrą 6600/6700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi