hunter78 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Witam Panie i Panowie. Niedługo odbieram z salonu moją nowa kolarkę i chciałbym o ile aura pozwoli zacząć jeździć. Wpadły mi w oko takie rękawice zimowe https://allegro.pl/oferta/fdx-1902-windproof-full-finger-zimowe-rekawiczki-r-10006908596?bi_s=ads&bi_m=showitem%3Afinished&bi_c=OGI4OGJmM2YtODZjNC00ZmNlLWI2MzctNDJiNmU2MzdjYjE5AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=3d426546-cae1-4bbb-9591-7a43fdcbf649 Czy ktoś z Was używa takich i może się podzielić wrażeniami z jazdy w tych rękawicach ? Bardzo proszę o opinie. Ewentualnie proszę o poradę w czym jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Nie znam tych rękawic ale z własnego doświadczenia zalecam jednak kupować w sklepie gdzie można przymierzać ... jeśli idzie o rękawice do zimowej jazdy to nie ma miejsca na lipę. Ja mam na zimę endura deluge i mogę je polecić (trawałe, ciepłe) przy czym to inna grupa cenowa no i jeżdżę na góralu lub facie, a nie na kolarce więc trochę inne manetki do obsłużenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi