playerOnlyOne Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Cześć, dzisiaj po wielu latach używania złamała mi się korba. Nie chce wydawać dużo pieniędzy więc zamierzam kupić używaną, ale nie mam pojęcia na co mam patrzeć przy zakupie. Upatrzyłem coś takiego, ale nie wiem czy będzie pasować. https://www.olx.pl/oferta/korba-dartmoor-chukka-CID767-IDHU5Ch.html?requestFromAd=1&track[message_sent]=1&id_at=8221201566 Mogę podesłać zdjęcie korby, ale jest to jakiś noname z roweru Subsin Double Evo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 8 godzin temu, playerOnlyOne napisał: Subsin Double Evo. To jest nazwa twojego roweru? 8 godzin temu, playerOnlyOne napisał: na co mam patrzeć Patrz na: Jaki masz wkład suportu Ile masz blatów Czy masz boost Ile masz rzędów w napadzie Przy używce, patrzysz na stopień zużycia. Ta z ogłoszenia ma rdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
playerOnlyOne Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 2 godziny temu, Accent_Szaj napisał: To jest nazwa twojego roweru? Tak to jest mój rower, ale widzę że będę musiał go oddać do serwisu bo sam kupię coś nie pasującego i będę musiał zwracać. Ale dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Teraz, playerOnlyOne napisał: bo sam kupię coś nie pasującego Możesz zrobić zdjęcia i Ci coś poradzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
playerOnlyOne Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Nie mogę zdjęcia wrzucić ani tutaj, ani na imgura. Coś mi z internetem sie dzieje. Ale to jest korba jedno rzędowa, suport o ile się nie myle dartmoora, tak samo zębatka. Spróbuję jutro z komputera wrzucic zdjecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.