pawelo092111 Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Dzień dobry. Chciałbym prosić o pomoc. Ostatnio wziąłem się za renowacje starego roweru szosowego i zauważyłem że w tylnej przerzutce kółeczko napinające jest tak starte, że nie ma zębów i nie wiem jakie kółeczka kupić i czy w ogóle jeszcze takie są jest to przerzutka 6 rzędowa, czy może kupić jakąś tania przerzutkę. Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Nie jestem do końca takim znów ekspertem, ale kółeczka raczej są zawsze o tej samej liczbie zębów. Sprawdź na prowadzącym ile jest zębów i kup z dokładnie taką samą liczbą zębów. Jeśli maja 11 to często polecają tu kółeczka Tacx z Decathlonu na łożyskach maszynowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelo092111 Napisano 1 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Bardzo dziękuję zaraz zobaczę ile mają zębów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelo092111 Napisano 1 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Kółeczka są 10 zębowe i co teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 14 minut temu, pawelo092111 napisał: są 10 Podejdź do Decathlonu i kup, jak nie podejdą ,to możesz zwrócić. Powinny być OK,1T to żadna różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Google Twoim przyjacielem https://rowerek.pl/product-pol-7924-Kolka-Shimano-Tourney-Y56398030-do-przerzutek-5-6-7-rzedowych-10T.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 To są dokładnie te które ma. Te z Deca są na łożyskach,a nie tulejkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.