Accent_Szaj Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Teraz, PrzeLuka napisał: nie ma zakładki "Administracja"? Tak widziałem . Dodatkowo starej gwardii dał Bana na pisanie bez cenzury(można tylko w dziale technicznym) Co do poradnika muszę znaleźć jakieś fajne filmiki, bo przecież nie dam jego Teraz, kolaNka napisał: stare forumowe mordki się odnajdują, Heja, jakże się cieszę że Cię widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmapeto Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Teraz, kolaNka napisał: koleżanka z uprzedniego forum Cześć. Fajnie ,że jesteś. @Accent_Szaj proszę, zwerbowana @kolaNka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzeLuka Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Teraz, Accent_Szaj napisał: Dodatkowo starej gwardii dał Bana na pisanie bez cenzury True plus mi rzecz jasna na "tymczasowe konto". Co ja mu zrobiłem, że mnie tak nie lubi? Swoją drogą miło widzieć znajome nicki i avatary w takiej liczbie. Jakie te internety małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Teraz, PrzeLuka napisał: Jakie te internety małe Bardzo dużo ludzi tu się odnalazło. Dobrze, że na ten wątek wchodzi cała ekipa Wielkie dzięki dla administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Semtex Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Przylazłem za Wami... Jakoś mi tam nieswojo się zrobiło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzeLuka Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 W przyrodzie nic nie ginie. Nawet jak znika to materializuje się gdzieindziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry2407 Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 6 minut temu, PrzeLuka napisał: . Zauważyłeś, że nie ma zakładki "Administracja"? Dokładnie zakładka zniknęła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ja tam swoje główne poradniki skasowałem Jeden miał 17k wyświetleń drugi 13K wyświetleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Teraz, Semtex napisał: Przylazłem za Wami Helo, helo Ale fajnie że coraz więcej nas. Mamy teraz taki prawdziwy "Gang Świeżaków" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombka Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Teraz, Accent_Szaj napisał: Helo, helo Ty " ojcze chrzestny " szykuj sie na chrzciny mojej szosy, napis już jutro powinien przybyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 @Accent_SzajTy już jesteś świeżak Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Teraz, bombka napisał: szykuj na chrzciny mojej szosy Haha, wezmę szampana do rozbicia(od razu będzie test wytrzymałości karbonu ) i będzie kołowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibiJ1 Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Godzinę temu, Mihau_ napisał: Przecież ten sam osobnik zibi zbanował mnie ... Cała przyjemność po mojej stronie Nie miej żalu. Za darmo na pewno nie dostałeś. Tego typu decyzje zazwyczaj podejmowaliśmy wspólnie, chyba, że ktoś był "wybitny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombka Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Teraz, Accent_Szaj napisał: i będzie kołowanie Ufff, kołowanie jakoś ogarnę, gorzej jakbyś wymyślił jakieś wodowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Teraz, abra napisał: Pro Ma się w końcu to parcie na klawiaturę Teraz, bombka napisał: jakieś wodowanie Hahaha, o ile w ogóle go znajdziemy po naklejeniu nazwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibiJ1 Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 No, to ją już po pożegnaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombka Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Teraz, Accent_Szaj napisał: o ile w ogóle go znajdziemy po naklejeniu nazwy O kuźwa, o tym to ja nie pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 4 minuty temu, zibiJ1 napisał: Cała przyjemność po mojej stronie Nie miej żalu. Za darmo na pewno nie dostałeś. Tego typu decyzje zazwyczaj podejmowaliśmy wspólnie, chyba, że ktoś był "wybitny". Nie gadam z frajerami i tchórzami, którzy nie potrafią podjąć dyskusji Prawda jest taka, że razem z przeluka znacząco przyczyniłeś się do odejścia kilku wartościowych osób z szajbajka, naczelni cenzuranci Oby tylko tutaj twoim głównym zajęciem nie było użalanie się nad sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Teraz, zibiJ1 napisał: uż po pożegnaniu Trzeba było dodać jeszcze 3 osoby i dopisać "Na tym forum"(w sensie na Szajbajk) Bo tu lada chwila będzie kontynuacja wspólnej przygody Teraz, bombka napisał: nie pomyślałem Idę wysiąkać nos, bo się posmarkałem ze śmiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Godzinę temu, kolaNka napisał: mi nikt nie mówił będzie o mojej Meridzie Big nine ..500 lite. Wybacz ale po prostu nienawidzę tego roweru i tyle. Tak jak całej marki Merida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Teraz, Rumcajs. napisał: Tak jak całej marki Merida Na zasadzie Przyjaciele naszych wrogów są naszymi wrogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Nie do końca, już zaraz na początku jak zaczął pokazywac tą markę to ja mialem wrazenie "WTF", brzydkie to, zacofane, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Teraz, Rumcajs. napisał: Wybacz Pogrążasz się!!! Teraz, Rumcajs. napisał: brzydkie to, zacofane, itd. @kolaNka Cię udusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Patrząc po cenach wynalazków na 2021 to teraz wszystko brzydkie i zacofane. No, ale fakt, to coś wygląda jak podwórkowy trzepak : https://www.merida-bikes.com/pl-pl/bike/2040/scultura-endurance-5000 Jeszcze pozagrupowa korba w rowerze za 11 299 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Dla mnie fulle od nich wyglądają jak trzepaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.