uzurpator Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Nie wiem o co chodzi, ale się wypowiem: Pyszna drama. Om Nom Nom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 4 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Wczoraj dopiero trafiłem na temat, przed chwilą dopiero skończyłem czytać. Cóż, witamy, w nowej rzeczywistości 2021 Na forum witamy nowych użytkowników i zapraszamy do dyskusji. 18 godzin temu, Accent_Szaj napisał: Widzisz ja na początku, również dostałem bana na 7dni, za wykopanie starego tematu. Widzę srogi był tam regulamin. Tutaj to by był 1pkt. ostrzeżenia, a automatyczny ban jest dopiero jak się nazbiera 5 punktów. I to na 24h, nie na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sil_afein Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Cześć, Co prawda nie udzielałem się ani na tym (ani nawet na tamtym forum), ale w związku z całą sytuacją postanowiłem się zarejestrować. To, co się tutaj dzieje jest niezwykle ciekawe - w szczególności z mojej perspektywy. Bo od dłuższego czasu obserwuję, co się dzieje z tym człowiekiem i poszukuję wszelkich nieścisłości w jego działalności A to jest kolejny dowód na to, jak bardzo oderwany jest od rzeczywistości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Póki co forum "Szajs-Bajk" można przeglądać, baza danych jest tam dość spora i łatwa do przeszukiwania. Byłem mocno zdziwiony tym że jako zalogowany użytkownik na wszystkich urządzeniach które posiadam nie potrafię dostać się do treści forum bo napis ZABLOKOWANY skutecznie to uniemożliwia, ale wejście w tryb prywatny lub incognito omija blokadę i pozwala przeglądać treść. Ale pewnie Wy już znacie ten sposób obejścia blokady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Generalnie można przeglądać treść z każdego urządzenia, lub przeglądarki w której nie jesteś zalogowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 ***** treść, nie można ludziom dać znać, że my tu zostaliśmy ciepło przyjęci, a nie ma jeszcze wielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 A ja się nie będę wypowiadał w temacie. A co mi tam. Przywitam się tylko z ekipą "od Szaja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Teraz, CoolBreezeOne napisał: Przywitam się tylko Heja, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 No Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavoog Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Mam pytanie techniczno-organizacyjne, czy fajne i sprawdzone tematy z SBF będziemy adaptować do nowego miejsca? Np dystans/wspinaczka? Bo chyba nie ma jeszcze czegoś takiego na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Sądzę że tak. Raczej nie ma tu takiego kierownika, którego o wszelkie uruchamiane wątki trzeba pytać. Trzeba zainicjować a potem jakoś pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry2407 Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ja bym dodał temat trail/enduro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ja napisałem ten wątek i jest Napisz @slavoog te które chcesz przenieść o luz, tym bardziej że 2021 się właśnie zaczął i tak trzeba by było założyć nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemrod82 Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Hej Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombka Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Powitać wszystkich, dobrze znaleźć swoje nowe miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Masz pomysł na temat, piszesz go zgodnie z zasadami w określonym dziale, z nawiasami i raczej nie na problemów o ile nie istnieje podobny. Witamy przybyszów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zigfir Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Dzień dobry. Dla współtowarzyszy "niedoli" i dla stałych bywalców tego forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 No widzę że to forum zyska teraz dużo nowych użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 No witam kolegów . Dlaczego mnie to nie dziwi ?. Już od pewnego czasu miałem wrażenie że tamto forum schodzi na psy (i to wcale nie z winy uczestników) i moja aktywność była coraz mniejsza. Bo jeżeli komuś po paru latach aktywności (kilkaset pkt) za odpowiedź na czyjegoś posta "niekoniecznie" wali się ostrzeżenie i próbuje się moderować-zatwierdzać każdą wypowiedź to trzeba mieć niezły odlot a ludzi traktować jak marionetki. Niektórym pomyliło się moderowanie z cenzurą i złośliwością. I z wielką przyjemnością do niego nigdy wiecej nie wrócę. ps. Z grzeczności nie wymienię personaliów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ale fajnie się robi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco_10 Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Wygląda na to, że Szaj chyba już odblokował forum bo nie ma komunikatu o zbanowaniu ale wygląda na to, że życie na tamtym forum mocno ucierpi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Przejmą nas tu jak amerykanie niemieckich naukowców, zobaczycie, zara zbudujemy bombę termoędurową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 4 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Teraz, Deco_10 napisał: Wygląda na to, że Szaj chyba już odblokował forum bo nie ma komunikatu o zbanowaniu ale wygląda na to, że życie na tamtym forum mocno ucierpi.. Mądry Polak po szkodzie, chociaż mówią, że szkoda to jest jak krowa do studni nasra Co to się robi - ruch tu jak na Marszałkowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Teraz, Deco_10 napisał: już odblokował forum To super, ale nam tu dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Może szajbajka tu zaprosić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.