Elmapeto Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Nie ma tu co roztrząsać. Jedyne co moim zdaniem jest nie w porządku ze strony właściciela tego forum to to ,ze nie poinformowal uzytkownikow o zamknieciu. Wystarczylo napisac jedno zdanie ,aby wyjść z twarzą z tego. A tak, no sorry panie szajbajk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibiJ1 Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Cześć Chłopaki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Teraz, zibiJ1 napisał: Cześć Joł, miło Cię widzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 No to brakuje kilka osób i będzie komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibiJ1 Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Powiem Wam, że do dziś trudno mi ogarnąć co tam się właściwie stało. My faktycznie zaniedbaliśmy trochę robotę, PrzeLuka po roku ciężkiej pracy poprosił właściciela o zainteresowanie, a ten strzelił focha i zawiesił forum bez słowa wyjaśnień... Nigdy bym się czegoś takiego nie spodziewał. A tym bardziej, że moje zaangażowanie stanie się obiektem drwin... Ciekaw jestem dalszego rozwoju wydarzeń. Wyjaśnień się nie spodziewam, chociaż kto wie, czy nie dowiemy się zaraz że polecieliśmy na hajs z SzajBazy Zapewne za jakiś czas jak znajdą się nowi naiwni forum ruszy. Nie spodziewam się jednak że nasze bany zostaną zdjęte... Cóż... Wiedziałem że w tym roku będę musiał zaczynać wszystko od nowa, nie wiedziałem tylko że aż tak dosłownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Zibi uznaj to za plus tez zostałes zbanowany. A to dlatego że się jegomość okazał i pokazał kim jest. Przykrość tylko z tego że nas nie poinformowano o tym tylko ban i dziękuję. A także szkoda klikania w klawiaturę i pisania na różne tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Teraz, zibiJ1 napisał: nie wiedziałem tylko że aż tak dosłownie No nie tak do końca. Bardzo dużo tu Ban'itów , a forum tworzą ludzie To forum, jak napisał jeden kolega na poprzednich stronach, nie jest brandowane niczyim logiem, tworzy je społeczność rowerowa, wszyscy tu są równi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry2407 Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Teraz, zibiJ1 napisał: Cześć Chłopaki... Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 57 minut temu, safian napisał: Poprawiłem temat tego wątku, bo i tak dyskusja toczy się na jeden temat Raczej nie ma takiej możliwości, jedynie założenie nowego konta. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry2407 Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Są i tego plusy. To forum zyska grono osób które na pewno podzielą się wiedzą. Aresa jeszcze brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Teraz, ostry2407 napisał: To forum zyska Dokładnie. Taka fuzja tylko wyjdzie na zdrowie każdemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Czytać całości mi się nie chce ale chyba wygląda na to, że charytatywni cenzuranci nie chcą już być charytatywni. W sumie trochę to rozumiem (w przeciwieństwie do zachowania moderatorów na szajbajku w wielu sytuacjach) bo co innego tworzyć jakiś forumek jako grupa ludzi z pasji, od podstaw (zrzuty na serwery itd;p) a co innego być za friko częścią dużego projektu, z którego ktoś się utrzymuje. Na szczęście, z czasów pobytu na szajbajku niewiele pamiętam, w sumie tylko to, że w wielu sporach pomiędzy użytkownikami jednym z uczestników był accent szaj. Bynajmniej nie mediatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzembol701 Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Teraz, Mihau_ napisał: był accent szaj zobacz jeden wpis wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 @Grzembol701 zauważyłem jego obecność kiedy dodał do galerii swój rowe, którego największą pokonaną podczas użytkowania przeszkodą jest kałuża pod blokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 No tak, masz rację . Nic tylko z każdym o wszystko się wykłócam. Co do roweru, to przez kałuże też go przenoszę, jeszcze by się pobrudził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 No trochę masz parcie na klawiaturę, nie da się ukryć. Co do rowerowania , każdy orze jak może a skoro z tego jest fun to co komu do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Teraz, abra napisał: parcie na klawiaturę To prawda , ale poza COVID'owym tematem z nikim na forum się nie kłóciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Luz chłopaki jeden rower myje i nie chce by był brudny a u drugiego stoi brudny ,każdy dba o swój sprzęt jak chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Tu też bywa czasami na noże:). Zaproponuj Treka na pierwszy rower i poczekaj 10min :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry2407 Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 3 minuty temu, Mihau_ napisał: Na szczęście, z czasów pobytu na szajbajku niewiele pamiętam, w sumie tylko to, że w wielu sporach pomiędzy użytkownikami jednym z uczestników był accent szaj. Bynajmniej nie mediatorem. Nie zauważyłem tego. Jedynie pamiętam dużą pomoc ludziom którzy za marny pieniądz chciała kupić w miarę dobry rower i to właśnie kolega Accent był bardzo wyrozumiały i pomocny właśnie tej grupie ludzi. Mnie nawet nie chciało się czytać wątków o rowerach Indiana i z Deca a kolega Accent wykładał wszystko perfekcyjnie. Teraz, clavdivs napisał: Tu też bywa czasami na noże:). Zaproponuj Treka na pierwszy rower i poczekaj 10min :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Teraz, clavdivs napisał: Tu też bywa czasami na noże:). Zaproponuj Treka na pierwszy rower i poczekaj 10min :). Zawsze można też napisać, że triban rc500 hamuje tak samo jak hydrauliczna ultegra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 6 godzin temu, Accent_Szaj napisał: Moderatorzy/Admini to też ludzie, zawsze można się dogadać Obyś się nie zdziwił. Dostałem kiedyś ostrzeżenie za "ortografię", jak pytałem na jakiej podstawie są przyznawane punkty karne to dostałem kolejne za "bezczelność" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahaja Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Ulala, Wiara, ale się porobiło ... a niby taki dorosły człowiek ... Mnie ciekawi co z wątkami, takimi rzetelnymi będącymi często rozpoznaniem w boju danego problemu, które tam pozakładaliśmy ... w sumie to powinna być nasz własność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Pamiętam Szajbajka kiedy zaczynał na YouTube, to były początki .Jego filmy podobały mi się do momentu kiedy oznajmił że rzuca robotę i poświęca się kanałowi. Potem to już równa pochyła w dół. Dziwną miał sposób na swój marketing,kiedy często rowerzyści z dużym zapałem to goście w średnim wieku i jak do mnie w filmie mówi " siema szajbajki",to czułem się jak idiota który swoje hobby potraktował poważnie i wydał parę tysiakow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 shimano szajbajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.