hudezz Napisano 15 Stycznia 2021 Napisano 15 Stycznia 2021 W dniu 11.01.2021 o 23:17, Wielki_Eddek napisał: Dobry. Historia zatacza koło, zarejestrowałem się tutaj prawie 2 lata przed rejestracją na SB, bo mnie to forum trochę przytłaczało, tamto wydawało się bardziej kameralne i przestępne, a ludzie w porządku. Fajnie, że chociaż ci ludzie, co są w porządku też tu wrócili lub przyszli Mam dokładnie takie same odczucia, na SB było bardziej kameralnie. Witajcie sierotki
chudzinki Napisano 15 Stycznia 2021 Napisano 15 Stycznia 2021 @Wielki_Eddek, @hudezz, no patrzcie, a tu tacy ludzie nie w porządku... PS. Może będzie lepiej w 2024 r., bo wtedy będzie "przestępne".
hudezz Napisano 15 Stycznia 2021 Napisano 15 Stycznia 2021 @chudzinki polecam sprawdzić w słowniku znaczenie słowa kameralny następnie porównać ilość użytkowników na obu forach
Sobek82 Napisano 15 Stycznia 2021 Napisano 15 Stycznia 2021 Kameralny to był sylwester w tym roku, nie zapowiada się żeby ceny były przystępne w ad. '21, co do ludzi nie mi oceniać, ja nie potrafię utrzymać porządku, choć bardzo się staram. Na nieszczęście, tych co wrócili i przyszli nie jest za wielu a i na tym forum, mimo iż ''największe w Polsce'' za wielu się nie udziela, no chyba że ''newbie''' z tysiącem pytań do.
Accent_Szaj Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Napisano 20 Stycznia 2021 W dniu 15.01.2021 o 11:06, hudezz napisał: Witajcie sierotki Elo, w końcu też tu jesteś Co do forum, to jeszcze troszkę mi zajmie przesiadka, temat hebli już ogarnąłem , jeszcze tylko porady zakupowe i będzie git
hudezz Napisano 20 Stycznia 2021 Napisano 20 Stycznia 2021 Widzę że się rozkręcasz @Accent_Szaj może i ja przywyknę
KRUUP Napisano 20 Stycznia 2021 Napisano 20 Stycznia 2021 Zostałem jak wszyscy z banowany na SB więc moje posty musialy czekać, na kogoś kto je zatwierdzi, po kilka dni. Wkurzajace to, bo niczym sobie nie zasłużyłem. Wiec napisalem, prosze odblokować mi możliwość pisanie na forum, albo usunąć konto. Na drugi dzień już nie miałem konta na SB. Miło
Accent_Szaj Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Napisano 20 Stycznia 2021 Teraz, KRUUP napisał: pisanie na forum Wszyscy mają zablokowane pisanie i musi zaakceptować Mod . 2 minuty temu, hudezz napisał: może i ja przywyknę Już widzę że tu masz chociaż stronę ze swoją "Pocahontas" , a tam nie miałeś.
hudezz Napisano 20 Stycznia 2021 Napisano 20 Stycznia 2021 4 minuty temu, Accent_Szaj napisał: Już widzę że tu masz chociaż stronę ze swoją "Pocahontas" , a tam nie miałeś. A kto "namówił"?? hehehe
zibiJ1 Napisano 21 Stycznia 2021 Napisano 21 Stycznia 2021 11 godzin temu, Accent_Szaj napisał: Co do forum, to jeszcze troszkę mi zajmie przesiadka, Uważaj. Łabędź zaczął sprzątać swoje posty i zanim skończył i zdążył poprosić już miał usunięte konto. Bez żadnej informacji, upomnienia czy słowa wyjaśnienia. To co się tam dzieje jest nie do opisania :/
Accent_Szaj Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Napisano 21 Stycznia 2021 @zibiJ1 Ja tam prawie nie wchodzę, tylko żeby sprawdzić kogo jeszcze tu brakuje. Na chwilę obecną, brakuje tu tylko/aż Aresa. 10 godzin temu, hudezz napisał: kto Hehe, no chyba nie żałujesz
KrzysiekCH Napisano 21 Stycznia 2021 Napisano 21 Stycznia 2021 15 minut temu, Accent_Szaj napisał: Na chwilę obecną, brakuje tu tylko/aż Aresa Mi się zdawało, że zidentyfikowałem Aresa jako @Tyfon79 ale może się myliłem Pozdrawiam Krzysiek
Accent_Szaj Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Napisano 21 Stycznia 2021 Teraz, KrzysiekCH napisał: Mi się zdawało, Mi też się tak wydaje, nawet zapytałem, ale wyparł się .
Gość Napisano 21 Stycznia 2021 Napisano 21 Stycznia 2021 Słuchajcie źle sie dzieje. Przeczytałem ten temat przed snem i.... przyśniło mi sie że siedzę z szajbajkiem przy wigilijnym stole bo to jakiś chłopak kuzynki żony a on opowiada o szajbazie.....
Sobek82 Napisano 21 Stycznia 2021 Napisano 21 Stycznia 2021 A w grzybowej pływały niedotarte klocki hamulcowe.
piter614 Napisano 21 Stycznia 2021 Napisano 21 Stycznia 2021 5 godzin temu, Accent_Szaj napisał: brakuje tu tylko/aż Aresa. Ares pisał że na razie ma dość forum
Accent_Szaj Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Napisano 21 Stycznia 2021 53 minuty temu, piter614 napisał: ma dość forum Szkoda, mądrze pisał i miał dużą wiedzę. 1 godzinę temu, komandosek napisał: przyśniło mi sie że siedzę z szajbajkiem Oj, współczuję ,
Tyfon79 Napisano 21 Stycznia 2021 Napisano 21 Stycznia 2021 10 godzin temu, zibiJ1 napisał: Uważaj. Łabędź zaczął sprzątać swoje posty i zanim skończył i zdążył poprosić już miał usunięte konto. Bez żadnej informacji, upomnienia czy słowa wyjaśnienia. To co się tam dzieje jest nie do opisania :/ Są jeszcze lepsi zawodnicy. Ja śledzę z racji pewnych kwestii kanały budowlane. Tam ostatnio pewien Ł..... budowlaniec odwalił też grubą akcję. Tak samo zaczął banować ludzi za minimalną nawet krytykę. Nawet za zwrócenie przez fachowe oko na coś co dało się lepiej zrobić. Taki sam kombinator, oszust bo ludzie w końcu wyłapali o co się rozchodzi. A tak na początku nie było więc szajba odbija wielu ze względu na kasę, popularność. W tym wszystkim najgorsze jest to, że też zawsze taki ktoś ma swoich przydupasów, którzy go bronią i ogólnie wydaje im się, że po drugiej stronie monitora siedzą debile. A tu jest zupełnie na odwrót i ludziska potrafią wyłapać dosłownie wszyściutko.
hudezz Napisano 21 Stycznia 2021 Napisano 21 Stycznia 2021 9 godzin temu, Accent_Szaj napisał: Hehe, no chyba nie żałujesz Nie żałuję tym bardziej że w garażu jest tylko jedna Indianka prócz mojej, znaczy się jedną z najrzadszych marek rowerów na forum przyszło mi ujeżdżać
Gość Napisano 21 Stycznia 2021 Napisano 21 Stycznia 2021 @Tyfon79 żartujesz, tez sie tego pana naoglądałem z pewnych powodów. Aż sprawdzę chyba se napiszesz cos wiecej?
Tyfon79 Napisano 21 Stycznia 2021 Napisano 21 Stycznia 2021 @komandosek wejdz na wykop i sam zobacz. Zrypał fundamenty bo chyba w trakcie lania betonu przesunęły się słupy zbrojeniowe no i tak jakby zmienił się w wyniku tego projekt. O wszystkim wiem z kanału "działka i ja? Teraz jakaś akcja z fałszowaniem jakiejś loterii. Ogólnie jaja jak berety
Gość Napisano 21 Stycznia 2021 Napisano 21 Stycznia 2021 Rzeczywiście nieciekawa sytuacja. Zrypanie fundamentów tak bywa, nic mnie nie zdziwi z tych "pewnych powodów" więc.... Fałszowanie loterii i oszukiwanie ludzi to już dużo gorsze. No, jak to dr house "mówił", wszyscy kłamią . Łukasz nadal zrobił tak masę dużo dobrego dla ludzi którzy budowali domy więc OK, jestem w stanie przymknąć oko. Myślę ze spokojnie ponad 1000 domów z jego prostego projektu i tutoriali w Polsce stoi. Zupełnie nie ta liga co pan S. Gdybym dalej budował dom to bym oglądał tak czy inaczej bo informacje cenniejsze niż uleganie irytacji bp autor się totalnie skompromitował. Na szczęście już za mną więc dylematu nie mam.
Accent_Szaj Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Napisano 21 Stycznia 2021 2 godziny temu, Tyfon79 napisał: A tak na początku nie było więc szajba odbija wielu ze względu na kasę, popularność. Święte słowa
Elmapeto Napisano 22 Stycznia 2021 Napisano 22 Stycznia 2021 Muszę przyznać, że po kilku ładnych już dniach stwierdzam, że naprawdę na starym forum SB był nieprzeciętny klimat. Tu poczytać mogę, jak najbardziej, ale cała formuła tego forum jest zupełnie inna. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.