PrzeLuka Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Bardzo proszę kolegów o uszanowanie tutejszego regulaminu i innych zasad. Chłopaki aż oczy bolą od cytowania całego wpisu tuż pod nim. Zostaliśmy ugoszczeni, więc szanujmy gospodarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 A pisałem by wątek skasować bo nic nie wnosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 7 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 6 minut temu, PrzeLuka napisał: Chłopaki aż oczy bolą od cytowania całego wpisu tuż pod nim. Właśnie, właśnie. I się pierwsze warny posypały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknow01 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 W dniu 6.01.2021 o 01:37, KrissDeValnor napisał: picie w Szczawnicy od szczania w piwnicy ,, Piłem w Spale, spałem w Pile, i to jak na razie tyle Genialne w swej prostocie ! Przepraszam za błędne cytownie, dziękuję za informację, ! powyższy jest cytowany selektywnie ? Dziękujemy za gorące powiatanie chlebem i solą na tej Ziemi. Dla ścisłości nie jesteśmy emigrantami a jedynie honorowym klubem reduty obrony dobrego imienia, zrezygnowaliśmy honorowo i solidranie ! ( tzn mówię, za siebie i kilu znajomych inni to nie wiem) A tak na poważnie jak można dodać swój rower w profilu ? czy trzeba się wspiąć na wyższy level ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Wyższy level ergonomii po ostatnich zmianach :) Mi się jakoś udało ale już nie pamiętam jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Teraz, unknow01 napisał: A tak na poważnie jak można dodać swój rower w profilu ? czy trzeba się wspiąć na wyższy level ? Na głównej stronie klikasz zakładkę "Garaż" (https://www.forumrowerowe.org/garage/), następnie "Dodaj rower". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknow01 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 32 minuty temu, TheJW napisał: Na głównej stronie klikasz zakładkę "Garaż OK, dziękuję..;) dodałem swojego mutanta.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zigfir Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 4 godziny temu, zibiJ1 napisał: Chłopaki jak już przenieśli cień się tutaj, napiszcie maila na : admin@szajbajk.pl z prośbą o usunięcie konta. Większość z Was nadal jest tam "widoczna". Ja tam jestem widoczny, bo na razie konta nie kasowałem. Przy całej akcji osobiście przykro zrobiło mi się z powodu braku informacji ze strony właściciela, bo w układy między nim a byłymi moderatorami się nie mam ochoty mieszać. Po prostu uważam, że jak się coś wyłącza, gdzie się angażuje grupę ludzi, to należy podać powód, choćby wyłączało się tylko czasowo. Z tego powodu, że Wam jest przykro, jest mi oczywiście również lekko przykro, ale już jak by odrobinę mniej, bo gdybym cały czas miał się przejmować tym, że komuś jest przykro, to bym chodził wiecznie struty, bo zawsze na tym świecie jest ktoś, komu jest przykro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Szaj mógłby się zalogować i dołączyć do rozmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibiJ1 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Teraz, Sobek82 napisał: Szaj mógłby dołączyć do rozmowy. Ty go zupełnie nie znasz. To jest Pan "głowa w piasek", który nie potrafi nawet odpisać na maila. Żadnej dyskusji z nim nigdy nie było, nie ma i nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry2407 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 A w Dzień Dobry TVN taki wygadany był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzeLuka Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 TVN to zaprasza byle kogo, jak popadnie. "Z braku laku i kit dobry." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giovanni_Cigno Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 O, a kiedy Szaj był w TVNie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimus23 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 @Giovanni_Cigno 1 sierpnia tego roku. Sprawa rozbitej szyby w samochodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 17 minut temu, PrzeLuka napisał: TVN to zaprasza byle kogo, jak popadnie. "Z braku laku i kit dobry." No popatrz, kto by pomyślał... Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzeLuka Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 "Nasze...", "dam prace... i zapłace" itd. itd. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vdcmike Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Teraz, grimus23 napisał: @Giovanni_Cigno 1 sierpnia tego roku. Sprawa rozbitej szyby w samochodzie. Tym samym zaczynam wierzyć, że ta szyba została wybita przez właściciela pojazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulepekin Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 SzajBus z rozbitą szybą - materiał z tvn SzajBus z rozbitą szybą – wandal, terrorysta czy zagubiony nastolatek? | Dzień Dobry TVN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Ale nazwany przystojnym https://dziendobry.tvn.pl/a/szajbus-z-rozbita-szyba-wandal-terrorysta-czy-zagubiony-nastolatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 O k..... Ten temat zamienia sie w plotek.pl ale, prawie oplułem monitor jak otworzylem powyższy link. " Ponadto Daniel uwielbia także młodzież, a z nastolatkami bez problemu łapie dobry kontakt. W przyszłości chce otworzyć dla młodych centrum sportowe i trenować ich poprzez zabawę i medytację. Obecnie Daniel skupia się jednak na sobie i przygotowuje się do Mistrzostw Polski w kolarstwie górskim w Mrągowie, które planowane są na 16 sierpnia. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Teraz, unknow01 napisał: u tego co tam gotuje porzeczkę z majonezem..Pokraka , niee Okarsa. Chyba ten przypływ naniósł nam niestety także nieco szlamu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknow01 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Teraz, wkg napisał: Chyba ten przypływ Podobno w kranie płynie u Was trzaskowianka gratis, tylko taka ona trochę żólta ponoć, szlam z Czajki ? buuhhhaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzeLuka Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 @wkg zgadzam się. Fajnie, że możemy pogadać ale ten wątek staje się kompletnym śmietnikiem pełnym wszelakiej maści niczego. Jeszcze brakuje płaskiej Ziemi, wpływu zorzy polarnej na rozwój saneczkarstwa w Chinach i będzie chyba wszystko. @unknow01 ewidentnie prosisz się o kłopoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Teraz, unknow01 napisał: Podobno w kranie płynie u Was trzaskowianka gratis, tylko taka ona trochę żólta ponoć, szlam z Czajki ? buuhhhaaaa Yyyy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Tak Panowie... na raz wnieśliście zarówno miły żywiołowy koloryt jak i leciutki chlewik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.