Mod Team sznib Napisano 5 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Ja to bardziej z tych jestem co szukają, nie pytają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 5 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Godzinę temu, KrissDeValnor napisał: W sumie, to w dobie teorii spiskowych, inwigilacji i takich tam, nie można wykluczyć, że to marketing szeptany Tamtego Pana Przeca to widać.....niby uciekli , niby odeszli, bo Ten Ktoś cośtamcośtam,że niby Modzi tacy i owacy, ale jakoś tak przebija ,że tu to badają teren i później wrócą i będą pisać jak to na FR.org jest słabo. Przykładowy przykład: 26 minut temu, Rumcajs. napisał: Szczerz to ja już dawno się tutaj zarejestrowałem bo mam od dawna obiekcje do wlaściciela SB. Ale mały ruvh był wtedy a ktoś gdzieś napomknął, że ruch tutaj maleje i na SB większy więc nie kombinowałem nic i nie zacząlem sie wtedy udzielać. Widać,że się zarejestrował, paczał jak jest ,ale że ktoś coś powiedział i tede............ Jaaasneeeeee.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackFrost Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Ja szpieguje na rzecz mtbr.com tylko nie mów nikomu ok? Niech to pozostanie naszą tajemnicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 5 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Teraz, durnykot napisał: i tede. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry2407 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Teraz, durnykot napisał: Przeca to widać.....niby uciekli , niby odeszli, bo Ten Ktoś cośtamcośtam,że niby Modzi tacy i owacy, ale jakoś tak przebija ,że tu to badają teren i później wrócą i będą pisać jak to na FR.org jest słabo. Przejrzałeś nas. Chipa wam wszczepimy i wszystko będziemy wiedzieć. Bez jaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 5 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Krzysiek.....do Przemysla to rzut kamieniem jest. Masz szczęście ,że auto mam czyste i w tą pogodę nie pojadę, ale normalnie to już byś widział z okna nadjeżdżające passeratti. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Teraz, durnykot napisał: normalnie to już byś widział z okna nadjeżdżające passeratti. Tylko uważaj, żeby Ci szyby nie wybili... ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 5 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Passeratti kabany lubią kraść i za miedzę wywozić. Czasem razem z kierowcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 1 godzinę temu, komandosek napisał: @wkg ale mówimy tu o zupełnie innej sytuacji, gdy wiesz czego chcesz i jesteś zorientowany na tyle by .... Mówimy o tym, że my tu mamy zwyczaj nowych witać chlebem i solą a nie udowadniać im, że są niedouczeni. Kwestia ogłady i życzliwości. Prościej i bardziej dosłownie już nie umiem - wyciągnij własne wnioski. PS: Właściwie umiem, zdecydowanie umiem ale sam widzisz - chlebem i solą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Credo Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 3 godziny temu, Mihau_ napisał: Przeluka tłumaczy się z banowania regulaminem. Tym samym regulaminem, w którym napisano, że można sobie banować bez powodu. To już wyższy poziom abstrakcji Mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Godzinę temu, durnykot napisał: Przykładowy przykład: Dobra, dobra, teorii spiskowych ciąg dalszy . 40 minut temu, wkg napisał: tu mamy zwyczaj nowych witać chlebem i solą Ale tu też są też "Czarne owce" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz30 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Ja tak się często zastanawiam, czy ten kanał YouTube to na serio, czy to taki drugi testoviron. Bo przecież z odróżnianiem hopy od dropa, jeżdżeniem po cegłach, oglądaniem zjazdu wysokości 1m przez 20min, to raczej nie może być prawdziwy? Kogo bym nie pytał ze znajomych ma z tego beke. Na każdym wyjeździe rowerowym na jakim jestem, nie ważne nowi, czy starzy znajomi, zawsze ktoś wyjeżdża z beką z autora. On jest uniwersalnym symbolem. Ale raczej nie tego, na co się kreuje. Jest to najlepsza komedia o tematyce rower w polskiej części jutube. A jednocześnie drugi najgorszy kanał o rowerach. Wygrywa Pan z Bydgoszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchemski Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Eh już Bicie piany tu jest ...napiszcie co by można przenieść z szaja i czego tutaj brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 5 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Teraz, Mateusz30 napisał: Jest to najlepsza komedia o tematyce rower w polskiej części jutube. Nie można zapominać o Tubie, który się przeprofilował na mydło i powidło. Nie ukrywam jednak, że lubiłem czasem popatrzeć na prezentowane rowery ( m.in. wpadł mi w oko nieznany mi wcześniej Votec ), a niekoniecznie interesowały mnie niedzwoniące XT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Teraz, Mateusz30 napisał: Ja tak się często zastanawiam, czy ten kanał YouTube to na serio, czy to taki drugi testoviron. Bo przecież z odróżnianiem hopy od dropa, jeżdżeniem po cegłach, oglądaniem zjazdu wysokości 1m przez 20min, to raczej nie może być prawdziwy? W sumie jak już tak lecimy to obejrzałem kilka ostatnich odcinków i dowiedziałem się, że klucz dynamometryczny jest świetny do odkręcania zapieczonej korby i wieszanie roweru za opuszczonego doppera też jest spoko xD Wygląda jakby brakowało gościowi pomysłu na kanał. Kiedyś miał w miarę ciekawe relacje z wyścigów, jakieś ciekawostki sprzętowe a teraz pokazuje jazdę koparką, albo jak odkręcić śrubę, albo wyczyścić łańcuch. I szczerze powiedziawszy to 90% polskiego youtube tak wygląda, ale to raczej dyskusja na oddzielny temat :p Pamiętam, że kiedyś postanowił sobie osiągnąć życiową formę do IO w Tokio (dostał rok ekstra xD), nagrał kilka odcinków i było coś dalej, czy temat się rozpłynął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
de_Villars Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 No i mu olimpiadę odwołali i się plany poszły kochać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 4 minuty temu, Mateusz30 napisał: Ja tak się często zastanawiam, czy ten kanał YouTube to na serio, czy to taki drugi testoviron. Bo przecież z odróżnianiem hopy od dropa, jeżdżeniem po cegłach, oglądaniem zjazdu wysokości 1m przez 20min, to raczej nie może być prawdziwy? Kogo bym nie pytał ze znajomych ma z tego beke. Na każdym wyjeździe rowerowym na jakim jestem, nie ważne nowi, czy starzy znajomi, zawsze ktoś wyjeżdża z beką z autora. On jest uniwersalnym symbolem. Ale raczej nie tego, na co się kreuje. Jest to najlepsza komedia o tematyce rower w polskiej części jutube. A jednocześnie drugi najgorszy kanał o rowerach. Wygrywa Pan z Bydgoszczy. Subów na YT nie podniesiesz jak nie trafisz i tu przepraszam na "gimbusowego klienta". Może nie do końca trafne porównanie ale w tematyce trail/enduro najwięcej oglądających to kanały typu DH po mieście lub małych miejscówkach gdzieś w lesie gdzie jest po prostu ewolucyjna zabawa. Goście co tłuką km i pokazują zwykłą jazdę nawet bardzo profesjonalna mają tyle obserwatorów co kot napłakał. Kanał Łukasika na YT to śmiech na sali pod kątem subów. A to gość demolujący każdego u nas na każdej trasie zjazdowej i obecny Mistrz Polski. Ale on po schodach nie lata... Kanał Michała Topora podobnie choć ostatnio poszło sporo do przodu. Więc pomysł nie był zły. Kłopot w tym, że kanał za bardzo poszedł w stronę tej gimbazy a to już zaczynało coraz więcej ludzi denerwować. Poza tym dziś trzeba emocji z jazdy w terenie, pokazania tras, czegoś z trailforksa a nie nagrywania materiałów ze zmiany linki w manetce czy lżejszej tarczy hamulcowej w elektryku. Albo mojego hitu czyli składania kół do e-bike'a anduro na dętkach gdzie przyszczypał o potem je kleił. W ogóle rozbierania tej nowej Meridy a potem składania do kupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 8 minut temu, safian napisał: wieszanie roweru za opuszczonego doppera też jest spoko xD Paaaanie, ostatnio złapał ściskiem rower za damper jak wymieniał sztyce, zobacz sobie przedostatni film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 @Rumcajs. noo a potem ktoś gdzieś zrobi tak samo bo przecież Szaj tak robi to musi być dobrze. Nawet nazwę sztycy skopał w tytule bo Transitiona kojarzę jako markę rowerów. Ja coraz bardziej dochodzę do wniosku, że to jest wszystko celowo robione bo naprawdę trudno mi sobie wyobrazić by po tylu latach w tematach rowerowych, warsztacie być takim gamoniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter614 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 4 godziny temu, sznib napisał: Przed korzystaniem z forum należałoby przejrzeć regulamin. Popieram należy się stosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzeLuka Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 3 godziny temu, Rumcajs. napisał: Takie jednoczenie się z adminami, którzy odeszli. Zostaliśmy wyrzuceni bez słowa. Wróciłem tam na chwile, zakładając drugie konto żeby się pożegnać z forumowiczami ale nawet tego nam odmówił i pousuwał nasze wątki pożegnalne. Do czego tu wracać? Nawykły jestem do tamtejszych standardów ale przywyknę do nowych. Żaden problem. Są i pozytywy... w końcu mogę zająć się dyskusją a nie trzymaniem porządku. Jak by ktoś chciał ponosić buty moderatora i zobaczyć jak to jest to u SBka zwolniły się etaty Tak czy inaczej jeszcze raz dziękuje tutejszym za ciepłe przywitanie "uchodźców". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid29er Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 A dajcie już mu spokój koleś traci grunt pod nogami to nagle wszyscy go krytykują i beke macie z niego. Nie żebym był jego fanem bo jak go skrytykowałem za kupno koparki czy wyciąganie prywatnych spraw na youtube (śmierć jego brata) dla wyświetleń to mi pocisnęli w komentarzach. Wiadomo też że naśladował pewien kanał z zagranicznego youtuba. Według mnie należy to olać a temat sam ucichnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sil_afein Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 10 minut temu, Dawid29er napisał: A dajcie już mu spokój koleś traci grunt pod nogami to nagle wszyscy go krytykują i beke macie z niego. Ogólnie to pytaniem jest, czy kiedykolwiek miał grunt pod nogami. Po prostu lepiej się krył. Ale mam wrażenie, że sporo się w jego życiu pozmieniało, nasłuchał się jakiś głupich coachów i spowodowało to przyśpieszenie procesu. Kiedyś dla jednego klienta, który chciał wejść z nim we współpracę przeprowadziłem bardzo dogłębną jego analizę. Cóż, jak się wszystko dokładnie sprawdza i zahacza o zagraniczne serwisy aukcyjne i fora to jest naprawdę dużo nieścisłości. Ale to temat na naprawdę długą pogadankę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Teraz, Sil_afein napisał: temat na naprawdę długą pogadankę. Już mamy 14 stron takowej Dołącz się i Ty Nawet tutejsi Mod'zi się dołączyli ze świetnym dowcipem. Już nie pije czytając wątki. 3 krotne wyplucie kawy nosem mi wystarczy 42 minuty temu, PrzeLuka napisał: ponosić buty moderatora i zobaczyć jak to jest to u SBka zwolniły się etaty Tą pustynie to już sam ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibiJ1 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 @Sil_afein mnie też mocno to ciekawi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.