antosnoc Napisano 1 Stycznia 2021 Napisano 1 Stycznia 2021 Sytuacja jest taka. Kupuje nową ramę 29 cali. na oku mam dwie (DARTMOOR BLACKBIRD LUB BLUEBIRD). Zastanawiam się która będzie lepszym wyborem, bo mają taką samą cenę. Cytuj
artie Napisano 7 Stycznia 2021 Napisano 7 Stycznia 2021 Zależy co jeździsz, bluebird to bardziej trail, blackbird - enduro. Cytuj
antosnoc Napisano 19 Stycznia 2021 Autor Napisano 19 Stycznia 2021 czasami jeżdże DH, często street itp. ale zdarza się również podjeżdżać na single trackach itp. I jeszcze nie mam zbyt dużych funduszy na damper (mam około 600zł i kupie używany) Cytuj
artie Napisano 27 Lutego 2021 Napisano 27 Lutego 2021 Jeżdżę na Bluebirdzie 2 lata, podjeżdża całkiem ok jak na prawie 16kg. Kumpel ma Blackbirda i tam pod górę już gorzej, za to w dół jest lepiej niż na moim. Sam sobie musisz odpowiedzieć co jest ważniejsze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi