kyloziom Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Siema Mamy już nowy rok więc pora rozpocząć dyskusje nad nowym zlotem Gdzie by tu w tym roku wyruszyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzwierzak Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Jaka forme miał zlot? Weekend bikepackingowy? hotel ? czy jakas rundka szybka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 1 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 pensjonat/motel/schronisko, czasowo to piątek-niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Cześć, No, najwyższy czas coś pomyśleć. Może okolice Szczyrku (Beskid Śląski)? Przy okazji wszystkiego najlepszego w Nowym Roku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Hejka. Zawitałem na forum dopiero co, poczytałem o waszych zlotach z poprzednich lat. Z chęcią wezmę udział, tzn ja i moja żonka - czyli weźmiemy o ile termin nie będzie kolidował z innymi planami. Najchętniej przed wakacjami. Beskid Śląski pasuje, jeszcze tam nie kręciliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to na pewno się widzimy, ale zróbmy to po zakończeniu roku szkolnego. Początek koniec czerwca, początek lipca? Z miejscowością się dostosujemy I nawzajem dla Wszystkiego dobrego w Nowym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 Hej. Koniec roku szkolnego to 25 czerwca, ten termin omijamy :). Czyli albo tydzień wcześniej albo tydzień później. Miejscówka okolice Szczyrku, lub może Świeradów. Miejsce jak zwykle ma znaczenie drugorzędne. Można zahaczyć o jakieś single , tak żeby każdy miał zróżnicowane rowerowanie. Standard miejscówki to już w miarę stały, czyli łazienka do pokoju , miejsce na "małe ognisko" i dostęp do izotoników :). Musieliście już zacząć, teraz człowiek nie będzie się mógł doczekać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra Napisano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 Dla nas byle przed 1. 07. Może być w zakresie maja i czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Panie i Panowie, a może by tak ten rejon zaatakować, z tego co mi wiadomo, ścieżki są bardzo urozmaicone i każdy znalazłby coś dla siebie https://singletrackglacensis.com/trasy/ Nie wiem tylko jak z bazą noclegową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra Napisano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Też będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 11 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Kenzie, ta miejscówka też może być. Np. z samego Barda Śląskiego startują już single. Poza tym jest sporo innych szlaków pieszych czy rowerowych w okolicy. W samym Bardzie jest taki ośrodek http://www.brido.pl/ A jak ktoś będzie chciał poszaleć, to 15 km od Barda jest Srebrna Góra i takie trasy https://pmbike-experts.pl/trasy-mtb/ Organizator, może jakaś ankieta co do terminu i miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 W dniu 11.01.2021 o 22:07, kerownik napisał: Organizator, może jakaś ankieta co do terminu i miejsca? Mówisz i masz Termin zlotu - Ankieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 Ja w związku z ankietą. Mam prośbę żeby głosowały osoby, które zamierzają pojawić się na zlocie, czy to ankieta decydująca o terminie bądź miejscu zlotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Dobra, głos poszedł. Dam info ludziom w Świdnicy, że leci organizacja. A jaka miejscówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Weźcie coś nad morzem ... z zimnym piwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 19 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 W dniu 18.01.2021 o 14:02, kerownik napisał: A jaka miejscówka? Czekam na propozycje, coś wybiorę. Zdacie się na mnie za dużo demokracji byłoby Później była by ankieta o nowego orga brrr :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 21 godzin temu, kyloziom napisał: Czekam na propozycje, coś wybiorę Trzy propozycje już są: 1. Szczyrk. 2. Bardo Śląskie. 3. Świeradów Zdrój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 W dniu 10.01.2021 o 20:39, Kenzie napisał: Panie i Panowie, a może by tak ten rejon zaatakować, z tego co mi wiadomo, ścieżki są bardzo urozmaicone i każdy znalazłby coś dla siebie https://singletrackglacensis.com/trasy/ Nie wiem tylko jak z bazą noclegową. 1. Pominąłeś to wyżej. 2. Wisełka .. Wyspa Wolin ☺️ oddanie głosu dopiero po wpłacie zaliczki...tak powinno byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrzes Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 W dniu 10.01.2021 o 20:39, Kenzie napisał: Panie i Panowie, a może by tak ten rejon zaatakować, z tego co mi wiadomo, ścieżki są bardzo urozmaicone i każdy znalazłby coś dla siebie https://singletrackglacensis.com/trasy/ Nie wiem tylko jak z bazą noclegową. Bardo jest słabe można tam sobie z całą rodziną pojechać na niedzielny spacerek :p Jak dla mnie: 3. Świeradów Zdrój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Haha bałem się napisać żeby kierownik się nie obraził. Patrząc na statystykę i ostatnie zloty wychodzi że większość uczestników to Świdnica..i dodatkowo większość została przeze mnie albo zmuszona albo zmobilizowana do udziału łącznie z kierownikiem stąd wnoszę o usunięcie Barda, po konsultacjach może być problem z atrakcyjnością tego dla niektórych a mam już też nowe twarze na liście ..nie wiem tylko ile zaliczki i jaka miejscówa żeby zaklepać temat bo nie są pewni. Dudi ..dla takiego stałego bywalca jak ty odpuścimy walke o termin zakończenia roku haha za to załatwcie może coś z sauną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprezyn Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Sąsiad temat z Bardem to lipa, ale sauna to petarda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 @Ukasz, widzę, że już kazałeś napisać @mrzes co i jak. Bardo jest fajną miejscówką na single glacenis, o których wspomniał @Kenzie. Poza tym to co napisałem, dla spragnionych wrażeń są 15 km od Barda trasy enduro. Ale ja się nie upieram, od tego jest Organizator albo ankieta Teraz, sprezyn napisał: Sąsiad temat z Bardem to lipa, ale sauna to petarda! Sąsiad, już napisałem o co biega z Bardem. Czyli na tą chwilę widzę: 1. Szczyrk. 2. Bardo Śląskie (lub coś innego w granicach singli glacenis). 3. Świeradów Zdrój. 4. Wyspa Wolin. 18 minut temu, Ukasz napisał: zmuszona albo zmobilizowana do udziału łącznie z kierownikiem @Ukasz, nie przypominam sobie, abyś mnie zmuszał. Ja jeżdżę na zloty z własnej i nieprzymuszonej woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprezyn Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Wolin brzmi interesująco... Sąsiad wbijaj na piwko ( zimne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Teraz, sprezyn napisał: Sąsiad wbijaj na piwko ( zimne) W końcu się kiedyś zmobilizuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Ciebie zmobilizowałem...innym kazałem haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.