kyloziom Napisano 1 Stycznia 2021 Napisano 1 Stycznia 2021 Siema Mamy już nowy rok więc pora rozpocząć dyskusje nad nowym zlotem Gdzie by tu w tym roku wyruszyć?
djzwierzak Napisano 1 Stycznia 2021 Napisano 1 Stycznia 2021 Jaka forme miał zlot? Weekend bikepackingowy? hotel ? czy jakas rundka szybka ?
kyloziom Napisano 1 Stycznia 2021 Autor Napisano 1 Stycznia 2021 pensjonat/motel/schronisko, czasowo to piątek-niedziela
kerownik Napisano 2 Stycznia 2021 Napisano 2 Stycznia 2021 Cześć, No, najwyższy czas coś pomyśleć. Może okolice Szczyrku (Beskid Śląski)? Przy okazji wszystkiego najlepszego w Nowym Roku .
abra Napisano 2 Stycznia 2021 Napisano 2 Stycznia 2021 Hejka. Zawitałem na forum dopiero co, poczytałem o waszych zlotach z poprzednich lat. Z chęcią wezmę udział, tzn ja i moja żonka - czyli weźmiemy o ile termin nie będzie kolidował z innymi planami. Najchętniej przed wakacjami. Beskid Śląski pasuje, jeszcze tam nie kręciliśmy.
Kenzie Napisano 2 Stycznia 2021 Napisano 2 Stycznia 2021 Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to na pewno się widzimy, ale zróbmy to po zakończeniu roku szkolnego. Początek koniec czerwca, początek lipca? Z miejscowością się dostosujemy I nawzajem dla Wszystkiego dobrego w Nowym!
DudiRadom Napisano 9 Stycznia 2021 Napisano 9 Stycznia 2021 Hej. Koniec roku szkolnego to 25 czerwca, ten termin omijamy :). Czyli albo tydzień wcześniej albo tydzień później. Miejscówka okolice Szczyrku, lub może Świeradów. Miejsce jak zwykle ma znaczenie drugorzędne. Można zahaczyć o jakieś single , tak żeby każdy miał zróżnicowane rowerowanie. Standard miejscówki to już w miarę stały, czyli łazienka do pokoju , miejsce na "małe ognisko" i dostęp do izotoników :). Musieliście już zacząć, teraz człowiek nie będzie się mógł doczekać....
abra Napisano 9 Stycznia 2021 Napisano 9 Stycznia 2021 Dla nas byle przed 1. 07. Może być w zakresie maja i czerwca.
Kenzie Napisano 10 Stycznia 2021 Napisano 10 Stycznia 2021 Panie i Panowie, a może by tak ten rejon zaatakować, z tego co mi wiadomo, ścieżki są bardzo urozmaicone i każdy znalazłby coś dla siebie https://singletrackglacensis.com/trasy/ Nie wiem tylko jak z bazą noclegową.
kerownik Napisano 11 Stycznia 2021 Napisano 11 Stycznia 2021 Kenzie, ta miejscówka też może być. Np. z samego Barda Śląskiego startują już single. Poza tym jest sporo innych szlaków pieszych czy rowerowych w okolicy. W samym Bardzie jest taki ośrodek http://www.brido.pl/ A jak ktoś będzie chciał poszaleć, to 15 km od Barda jest Srebrna Góra i takie trasy https://pmbike-experts.pl/trasy-mtb/ Organizator, może jakaś ankieta co do terminu i miejsca?
kyloziom Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Napisano 14 Stycznia 2021 W dniu 11.01.2021 o 22:07, kerownik napisał: Organizator, może jakaś ankieta co do terminu i miejsca? Mówisz i masz Termin zlotu - Ankieta
DudiRadom Napisano 17 Stycznia 2021 Napisano 17 Stycznia 2021 Ja w związku z ankietą. Mam prośbę żeby głosowały osoby, które zamierzają pojawić się na zlocie, czy to ankieta decydująca o terminie bądź miejscu zlotu.
kerownik Napisano 18 Stycznia 2021 Napisano 18 Stycznia 2021 Dobra, głos poszedł. Dam info ludziom w Świdnicy, że leci organizacja. A jaka miejscówka?
kyloziom Napisano 19 Stycznia 2021 Autor Napisano 19 Stycznia 2021 W dniu 18.01.2021 o 14:02, kerownik napisał: A jaka miejscówka? Czekam na propozycje, coś wybiorę. Zdacie się na mnie za dużo demokracji byłoby Później była by ankieta o nowego orga brrr :p
kerownik Napisano 20 Stycznia 2021 Napisano 20 Stycznia 2021 21 godzin temu, kyloziom napisał: Czekam na propozycje, coś wybiorę Trzy propozycje już są: 1. Szczyrk. 2. Bardo Śląskie. 3. Świeradów Zdrój.
Ukasz Napisano 20 Stycznia 2021 Napisano 20 Stycznia 2021 W dniu 10.01.2021 o 20:39, Kenzie napisał: Panie i Panowie, a może by tak ten rejon zaatakować, z tego co mi wiadomo, ścieżki są bardzo urozmaicone i każdy znalazłby coś dla siebie https://singletrackglacensis.com/trasy/ Nie wiem tylko jak z bazą noclegową. 1. Pominąłeś to wyżej. 2. Wisełka .. Wyspa Wolin ☺️ oddanie głosu dopiero po wpłacie zaliczki...tak powinno byc
mrzes Napisano 20 Stycznia 2021 Napisano 20 Stycznia 2021 W dniu 10.01.2021 o 20:39, Kenzie napisał: Panie i Panowie, a może by tak ten rejon zaatakować, z tego co mi wiadomo, ścieżki są bardzo urozmaicone i każdy znalazłby coś dla siebie https://singletrackglacensis.com/trasy/ Nie wiem tylko jak z bazą noclegową. Bardo jest słabe można tam sobie z całą rodziną pojechać na niedzielny spacerek :p Jak dla mnie: 3. Świeradów Zdrój.
Ukasz Napisano 20 Stycznia 2021 Napisano 20 Stycznia 2021 Haha bałem się napisać żeby kierownik się nie obraził. Patrząc na statystykę i ostatnie zloty wychodzi że większość uczestników to Świdnica..i dodatkowo większość została przeze mnie albo zmuszona albo zmobilizowana do udziału łącznie z kierownikiem stąd wnoszę o usunięcie Barda, po konsultacjach może być problem z atrakcyjnością tego dla niektórych a mam już też nowe twarze na liście ..nie wiem tylko ile zaliczki i jaka miejscówa żeby zaklepać temat bo nie są pewni. Dudi ..dla takiego stałego bywalca jak ty odpuścimy walke o termin zakończenia roku haha za to załatwcie może coś z sauną
sprezyn Napisano 20 Stycznia 2021 Napisano 20 Stycznia 2021 Sąsiad temat z Bardem to lipa, ale sauna to petarda!
kerownik Napisano 20 Stycznia 2021 Napisano 20 Stycznia 2021 @Ukasz, widzę, że już kazałeś napisać @mrzes co i jak. Bardo jest fajną miejscówką na single glacenis, o których wspomniał @Kenzie. Poza tym to co napisałem, dla spragnionych wrażeń są 15 km od Barda trasy enduro. Ale ja się nie upieram, od tego jest Organizator albo ankieta Teraz, sprezyn napisał: Sąsiad temat z Bardem to lipa, ale sauna to petarda! Sąsiad, już napisałem o co biega z Bardem. Czyli na tą chwilę widzę: 1. Szczyrk. 2. Bardo Śląskie (lub coś innego w granicach singli glacenis). 3. Świeradów Zdrój. 4. Wyspa Wolin. 18 minut temu, Ukasz napisał: zmuszona albo zmobilizowana do udziału łącznie z kierownikiem @Ukasz, nie przypominam sobie, abyś mnie zmuszał. Ja jeżdżę na zloty z własnej i nieprzymuszonej woli
sprezyn Napisano 20 Stycznia 2021 Napisano 20 Stycznia 2021 Wolin brzmi interesująco... Sąsiad wbijaj na piwko ( zimne)
kerownik Napisano 20 Stycznia 2021 Napisano 20 Stycznia 2021 Teraz, sprezyn napisał: Sąsiad wbijaj na piwko ( zimne) W końcu się kiedyś zmobilizuję
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.