chudzinki Napisano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 Najchętniej koło 29, ale niczego nie wykluczam. XC/Trail, bo nie jestem wybredny, a i kątami się specjalnie nie przejmuję . Jeżeli cały rower to max. do 3000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
procaliber Napisano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 (edytowane) Witam Właśnie miałem wystawić na sprzedaż ramę Accent Peak 29' TA, rozmiar S czyli jak podaje producent 17 cali. Kolor czarny z białymi napisami. Dodaję niemal nowy środek suportu Accent BB-EX PRO oraz łożyska sterów Accent HSI-EX E, zacisk sztycy oraz sztywną tylną oś. Mogę dołączyć też koszyk na bidon Lezyne lub Elite. Pełny opis producenta wraz z geometrią jest pod tym linkiem : https://velo.pl/czesci/ramy/ramy-mtb-sztywne/accent/peak-29-ta. Zdjęcia na prywatnego maila. Cena 450,- Edytowane 29 Grudnia 2020 przez procaliber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 30 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 No fajnie tylko, że ja już nie chcę sztywniaka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 31 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Tylko aluminium i jeżeli sama rama to tylko pod koło 29. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 11 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Zwiększam budżet do 4000 zł, ale jak będzie coś co do mnie przemówi to nie wykluczam jego naciągnięcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gharalion Napisano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Marin Hawk Hill 1 z 2018 roku. Dodana sztyca regulowana i zmieniony napęd z 2x10 na 1x10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 To ten https://www.marinbikes.com/pl/bikes/2018-hawk-hill , tak? 2 minuty temu, Gharalion napisał: z 2x10 na 1x10 Dlaczego go tak "skrzywdziłeś"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gharalion Napisano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Dokładnie to ten: https://katalog.bikeworld.pl/2018/web/produkt/rowery/mtb_650b_full/marin/55062/hawk_hill_intl_spec_2x10 Niestety, uszkodziłem przednią przerzutkę, a że nie mam cierpliwości do przednich przerzutek, to wybór został jeden Korba została oryginalna, manetkę chyba też gdzieś mam także przejście z powrotem na napęd 2x będzie możliwy - tylko nie wiem jak połączenie przedniej manetki z manetką sztycy. Kaseta została wymieniona na HG500 10-42 i przerzutka tylna na 11 rzędową Deore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Nie pytam na razie o cenę, wpisuję na listę . A skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gharalion Napisano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Ruda Śląska, także niezbyt daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Małe uzupełnienie. Pozbyłem się części gratów, więc na tą chwilę interesuje mnie tylko cały rower z napędem 2xxx lub 1x12. @Gharalion, jak aktualne to napisz wiadomość jaka cena Cię interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gharalion Napisano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Hej, przyjadę dziś do domu, napiszę kompletną specyfikację sprzętu, porobię zdjęcia i odezwę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 @chudzinki jakby Ciebie naszło 2-11 , to mam cały przód , prawie nie śmigany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 23 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Dzięki, ale na razie nie wiem co i kiedy kupię, bo nic do mnie nie przemówiło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Zrób seans spirytystyczny, może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 23 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Nie moje klimaty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi