bols86 Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Siemanko, pomożecie mi w doborze roweru?, czy rok 2021 przynosi tyle istotnych zmian za które warto dopłacić?, a może 2020 ma bardziej sprawdzone podzespoły?. https://sprint-rowery.pl/catalog/product_compare/index/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 To są praktycznie identyczne rowery. Wersja 2021 ma szersze obręcze (30mm vs 25mm). Weź ten, na który dostaniesz lepszą ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrnobody Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Witam! coś mi się kojarzy (bo szukałem) że modeli na 2020 już nie ma w sprzedaży, wiec sprawa wydaje się w takiej sytuacji jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi