NoPerfect Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Witam, kupiłem dirta z amortyzatorem Suntour Duro, wyczyściłem go dzisiaj i ktoś z obeznanych mi powie dokładnie co i jak, gdzie nasmarować smarem stałym, ile zalać oleju do tłumienia, jaka gęstość oleju aby był twardszy (działa wogole to że im gęstszy tym twardszy?), czy jest sens zalać w dolne golenie olej jeśli tak to jaka ilość? Chce poprostu zrobić serwis mu taki aby chodził i nie przetarły się górne golenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Duro to już są stare amorki, jeśli kupiłeś rower z tym amorem to najpierw go rozbierz i zobacz czy już nie są przetarte lagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoPerfect Napisano 28 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 @ACTIVIA Amortyzator jest już rozebrany i czeka tylko żeby go przesmarować i złożyć, nowe uszczelki są nabite już, golenie nie są przetarte (najwyraźniej ktoś dbał o niego), potrzebne mi teraz tylko informacje te które są wyżej dotyczące serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoPerfect Napisano 28 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 ktoś pomoże? Pilnie potrzebuje pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Z chęcią bym ci pomógł lecz długo ich nie serwisowałem i nie chce cię wprowadzić w błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.