xyreeex123 Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Witam, mam pytanie, gdyż w dniu dzisiejszym połamała mi się klamka shimano slx br-m675. Zacisk działa, lecz nie mam klamki i stąd moje pytanie, czy jest możliwość zamontowania innej klamki, która będzie dobrze współpracowała z zaciskiem( miałem cały hamulec seryjny), jak tak to jakiej. Czy raczej szukać takiej samej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Każda klamka shimano z servowave będzie działać. Najnowsze serie będą wchodziły w kolizję z manetkami jeśli masz wersje z "telewizorkiem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 A taka bez servo to nie zadziała?Shimano nie wyprodukowało jeszcze klamki mtb która nie zadziała z zaciskiem mtb. Są różnice w mocowaniu przewodów, są różnice na styku klamka - manetka, ale sam zestaw klamka plus zacisk zadziała każdy, chociaż oczywiście klamki nowego typu z servo są po prostu lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Jasne że zadziała bez servowave, niemniej chodzi tu chyba o równorzędny zamiennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 W dniu 27.12.2020 o 19:31, xyreeex123 napisał: br-m675 Kup sobie M6000,bądź pozagrupową BL-M501. Wszystko poniżej,bez servowave, są strasznie 0-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi