Maryn Napisano 21 Grudnia 2020 Napisano 21 Grudnia 2020 Rower ma przejechane około 300 km . Problem pojawił się po pierwszych 50 km. Powraca co jakiś czas, na początku głównie po zjechaniu z krawężnika lub po przejeździe na nierównej drodze. Od kilku dni jest non stop . Po odkręceniu zacisku ustępuje. Co może być powodem? Przesmarowałem lekko te gumowe uszczelnienia ale nic to nie dało. Ponizej link do wideo gdzie słychać skrzypienie https://photos.app.goo.gl/TGK5fd9GQCvAY7iDA
Imar Napisano 21 Grudnia 2020 Napisano 21 Grudnia 2020 Jestem bardziej niż pewien że dźwięk powoduję gumowy uszczelniacz piasty/łożyska. Trzeba rozebrać wyczyścić i posmarować smarem.
Maryn Napisano 21 Grudnia 2020 Autor Napisano 21 Grudnia 2020 Dzięki za wskazówkę . Jutro to wszystko rozbiorę
MikeSkywalker Napisano 21 Grudnia 2020 Napisano 21 Grudnia 2020 Posmaruj bardziej Ja zwykle lekko psikam uniwersalnym smarem w spraju na tą gumeczkę i problem znika.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.