raf456 Napisano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Witam. Kupiłem synowi taki rower, bo zaczyna trochę ostrzej jeździć i jego marketowy Kross nie bardzo to wytrzymywał. Chciałbym go trochę odświeżyć i pomyślałem o fabrycznym malowaniu tylko nie mogę ustalić producenta ramy. Cały osprzęt Sram i hamulce Tektro są z 2007 roku więc pewnie rama też coś koło tego. Może ktoś się orientuje? Rama ma charakterystyczne wzmocnienia z przodu ale przekopałem pół Internetu i nie udało mi się znaleźć. Numer ramy zaczyna się od litery C, potem tylko cyfry. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmapeto Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Wygląda podobnie do leader Fox cocaine. Ale tylko podobnie, więc to żadna informacja. Ma jakieś logo z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raf456 Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Witam. Nie, nie ma żadnych naklejek fabrycznych. Jakieś na pewno były, bo są po nich kontury ale nie da się nic rozszyfrować. Z przodu ma naklejkę, taką łapkę z telefonii Heyah. Handlarz od którego go kupiłem twierdził, że poprzedni właściciel wygrał go w jakimś konkursie Heyah ale nie wiem czy to prawda. Chociaż Heyah organizowała w tamtych latach różne konkursy rowerowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmapeto Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Może to noname jakiś? Jak z Heyah. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 (edytowane) Jak zauważył kolega Elmapeto ma dodatkowe wzmocnienia przy główce ramy i osłonę blatu korby oraz geometrię jak hardteile freeride...może jednak trzeba iść tym tropem? Edytowane 8 Stycznia 2021 przez Strek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi