tomrok Napisano 14 Grudnia 2020 Napisano 14 Grudnia 2020 Cześć. Na sprzedaż leci moja zimówka z zeszłego roku. Jeżdżona raptem 4 może 5 razy i resztę stała w garażu. Rower poskładany na częściach jakie miałem pod ręką z różnych projektów. - Nakamura Comp. Rozmiar na około +- 170-180 cm. (ja mam 176) - Widelec Judy TT – 80 mm - Kierownica Alu Ritchey 580 - Mostek Ritchey 110 mm - Sztyca Ritchey 27,2 - Siodło Giant TCR - Pedały Alu - Manetki Deore 3x9 - Przerzutka przednia SLX - Przerzutka tylna Alivio - Hamulce Giant Root - Dźwignie hamulca Giant Root - Kaseta HG 20 9s 11-32 - Łańcuch Shimano HG 53 - Korba Alivio - Suport Shimano - Obręcze Rigida Taurus 2000 - Piasty Shimano - Szprychy jakieś 2.0 - Opony Kenda Komodo 26x1,95 zwijane Stan roweru jak na zdjęciach wszystko sprawne i gotowe do jazdy. Napęd ma około 350 km. Rower tyle co po serwisie. Wymieniłem linki na nowe, hamulce przelane nowym olejem i odpowietrzone. Wszystko wyczyszczone, przesmarowane i wyregulowane. Rower nie wymaga wkładu finansowego. Sprzedaję ze względu na brak czasu i negocjacje z żoną. Cena jaka mnie interesuje to 700 zł do jakiejś małej negocjacji. Rower do zobaczenia w Olkuszu, mogę zabrać do Rudy Śląskiej albo Katowic. Naprawdę tylko wsiąść i jeździć.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 3 Stycznia 2021 Mod Team Napisano 3 Stycznia 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.