bewust Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Mam pytanie do posiadaczy lampek Lezyne Mini, micro, hecto. Niedawno kupiłem nową lampkę ( 400 XL ) i zauważyłem na gumowej osłonce jakby pęknięcia, rysy. Sam nie wiem co to jest. Obawiam się trochę że to może szybko pęknąć. Jakie są Wasze lampki? Czy wiecie gdzie w razie czego można kupić takie przyciski? Czytałem, że łatwo wymienić Chodzi o gumową osłonkę na przycisk POWER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derlis Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 https://www.sjscycles.co.uk/lighting-spares/lezyne-mini-micro-lite-connect-hecto-macro-xl-button-clear/ W Polsce raczej nie do zdobycia, przynajmniej ja nie mogę znaleźć Ew. można gdzieś popytać czy może ktoś ma niepotrzebną, uszkodzoną lampkę z nienaruszoną gumką włącznika, wtedy będzie kosztowała grosze i sobie przełożysz guzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzembol701 Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Ja też nie znalazłem w PL, natomiast na eBay UK jest tego trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bewust Napisano 13 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 2 godziny temu, derlis napisał: https://www.sjscycles.co.uk/lighting-spares/lezyne-mini-micro-lite-connect-hecto-macro-xl-button-clear/ W Polsce raczej nie do zdobycia, przynajmniej ja nie mogę znaleźć Ew. można gdzieś popytać czy może ktoś ma niepotrzebną, uszkodzoną lampkę z nienaruszoną gumką włącznika, wtedy będzie kosztowała grosze i sobie przełożysz guzik A Ty masz taką lampkę ? Jak u Ciebie wyglądał ten guzik od nowości ? Też byl tak jakby fabrycznie porysowany? 32 minuty temu, Grzembol701 napisał: Ja też nie znalazłem w PL, natomiast na eBay UK jest tego trochę. Mógłbyś wkleić link ? Ja nie mogłem znaleźć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derlis Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Nie mam, ja nie używam lampek typowo rowerowych, jeżdżę na modzie Convoy'a S2+Nie powiem ci zatem czy to zjawisko to norma, ale gdzie kupić to już jakby co wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bewust Napisano 13 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Ten link co podałeś to informacja, że brakuje teraz tych przycisków na stanie Dzięki jednak za rozmowę. Fajny ten Twój Convoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derlis Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Fakt Albo w momencie w którym wklejałem jeszcze były, albo nie było i po prostu nie zauważyłemW każdym razie link możesz śledzić, zawsze coś Generalnie polecam S2+, ale tylko modyfikacje: niska cena, dość duża jak na gabaryty moc, prosta naprawa potencjalnych usterek, spore możliwości wyboru diody, wymienne ogniwa, dużo grup trybów, różna kolorystyka korpusu... Gadżetów też trochę jest - można kupić min. zdalny włącznik, albo specjalnie drukowany w 3D daszek eliminujący oślepianie Rowerowe lampki nie przekonują mnie jeśli chodzi o zestawienie ich cen z tym co oferują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bewust Napisano 13 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Teraz kupiłem Lezyne, jak się zepsuje i nie będzie na gwarancji to pewnie skusze się na Twoje rozwiązania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzembol701 Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 W dniu 13.12.2020 o 16:44, bewust napisał: A Ty masz taką lampkę ? Jak u Ciebie wyglądał ten guzik od nowości ? Też byl tak jakby fabrycznie porysowany? Mógłbyś wkleić link ? Ja nie mogłem znaleźć.... https://www.ebay.co.uk/itm/Lezyne-Spare-Light-Button-For-Various-Lezyne-Lights-/133499116126 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.