niweja Napisano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Witam. Dzisiaj przyszła do mnie lampka na tył - prox gemma. Zauważyłem, że tylne zamknięcie z jednej strony odstaje około 1-2mm a tylna część trzyma się (jak dla mnie) dosyć kiepsko. Czy ktoś ma tą lampkę ? Czy to u wszystkich tak wygląda czy tylko u mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bewust Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Gdzie kupowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niweja Napisano 13 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Lampka kupiona na allegro. Już odesłana do sprzedawcy.Mam nadzieję, że tylko u mnie trafił się taki egzemplarz, bo jeżeli wszystkie są wykonane na takim poziomie to zdecydowanie nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bewust Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Nie szło tego docisnąć? Teraz, niweja napisał: Lampka kupiona na allegro. Już odesłana do sprzedawcy.Mam nadzieję, że tylko u mnie trafił się taki egzemplarz, bo jeżeli wszystkie są wykonane na takim poziomie to zdecydowanie nie polecam. Teraz, niweja napisał: Lampka kupiona na allegro. Już odesłana do sprzedawcy.Mam nadzieję, że tylko u mnie trafił się taki egzemplarz, bo jeżeli wszystkie są wykonane na takim poziomie to zdecydowanie nie polecam. Kolega ma coś od Proxa i sobie chwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niweja Napisano 13 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Teraz, bewust napisał: Nie szło tego docisnąć? Nie dało się tego docisnąć. Myślałem, żeby to związać gumką lub opaską zaciskową, ale chyba nie o to chodzi. Zatrzask z tej strony słabo trzymał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bewust Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Pisałeś sprzedawcy o co chodzi czy tylko że zwracasz i tyle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niweja Napisano 13 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Tylko zwrot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bewust Napisano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Oczywiście za przesyłkę za zwrot sam musisz zapłacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remover Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Zwrot allegro inpost już dawno za fryko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bewust Napisano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 No to super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.