gem83 Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 Dzień dobry, szukam pracy w sklepie rowerowym w mieście Piotrków Trybunalski (woj.łódzkie) lub jego okolicach. Pracy szukam na pełny etat. Wcześniej prowadziłem samodzielnie przez 2 lata sklep rowerowy i motocyklowy w Piotrkowie Tryb. Następnie przez 1,5 roku pracowałem w Radomsku jako Sprzedawca. Sklep w Piotrkowie rozwijałem z marszu z dużym sukcesem. W Radomsku przekształcałem profil sklepu z mega taniego na zbilansowany. Posiadam doświadczenie: w sprzedaży rowerów, doradztwie w wyborze roweru, zapoatrzeniu sklepu, ustalaniu cel i marży. prowadzeniu profilu na FB, tworzeniu grafik oraz banerów reklamowych, składaniu rowerów, montażu akcesorii, serwisowaniu rowerów (podstawowe naprawy - samouk). Teraz po 1,5 roku ciągnie mnie ponownie do tego biznesu, który daje fun po prostu. Jeżeli ktoś szuka pracownika proszę o PW tutaj lub informację na mail: gemciu83@o2.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 36 minut temu, gem83 napisał: montażu akcesorii, akcesoriów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi