dan_13 Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Witam, chcę kupić moje pierwsze spodnie rowerowe długie na chłodne dni, tak max do 0 stopni C. Szukałem na allegro ale nie mogę znaleźć tak długich nogawek. Jestem wysoki (197cm) i szczupły, dlugość od kroku do kostki to około 89 cm. Interesują mnie spodnie na szelkach i z wkładką. Możecie mi powiedzieć czy jakakolwiek firma robi takie długie spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Przymierzałeś w Decathlonie? Endura robi też dość długie spodnie. Mam 196cm i spodnie obu marek: z Decathlonu długie na szelkach i z Endury luźne "trailowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 (edytowane) https://zkolemwtle.pl/odziez-kolarska-ubrania-na-rower-popularne-na-rynku-marki-odziezowe/ Ktoś z tej listy może ma w ofercie spodnie kolarskie na szelkach... ;-) Edytowane 8 Grudnia 2020 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 (edytowane) moze byc problem, bo przewaznei spodnie dla tak dlugich sa tez dla grubych :-) mialem kiedys np fajne spodnie zimowe CUbe XXL z wkladka ...ale byly tak wielkie ze wlazłbym do nich 2x a wkladka byla wielkosci telewizora, ze strony i rozmiarowki niby bly dla 190cm ... takze nastaw sie tez na tego typu atrakcje Craft robi dobre spodnie zimowe, i przy tym wzroscie celowalbym w XXL. rozmiarowka crafta jest sensowna, tj nie jest dla grubasów. Ale cos masz krótkei nogi do tego wzrostu, dobrze sie pomierzyles ? bo ta dlugosc nogi to jak dla spodni XL ... i tak mysle ze XL dla Ciebie beda mialy za krotkie szelki przy dobrych nogawkach jesli pomiar jednak jest dobry ... Edytowane 9 Grudnia 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0d Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 (edytowane) Rowerowe ciuchy z Lidla są szyte na wysokich chuderlaków Ale trudno to polecać i są tylko sezonowo, jak to w dyskoncie bywa... A tak bardziej serio przyatakowałbym Decathlon. Te wyższe serie ich ciuchów bywają szyte jak dla wycieniowanych "prosów" i tym sposobem często są bardziej obcisłe dla danego rozmiaru względem tych niższych. Tak więc można przymierzyć rozmiar wyżej i mieć ciuch odpowiedniej długości i nadal nie wyglądający po założeniu jak płachta na wietrze. Kwestia sprawdzenia w aktualnej ofercie i przymiarki. A ostatecznie zostaje krawcowa Edytowane 9 Grudnia 2020 przez m0d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi