mrnobody Napisano 14 Grudnia 2020 Napisano 14 Grudnia 2020 (edytowane) niestety część firm tak robi, mi się zdarzyło zarówno w specu jak i cube (a w nim to juz paranoja, rower wygląda jakby przeżył 3 wojnę światową, a ma przejechane może z 200 km - nieszczęsne pancerze zmasakrowały ramę) W 2 cube wiedząc, że się zdarzają takie sytuacje , od nowości zastosowałem naklejki silikonowe. Edytowane 14 Grudnia 2020 przez mrnobody Cytuj
Mihau_ Napisano 14 Grudnia 2020 Napisano 14 Grudnia 2020 To nie kwestia konkretnej marki a ekologii. Lakiery muszą być bardziej przyjazne dla środowiska co skutkuje niższą trwałością. Temat powszechny w każdej branży, motoryzacji, rolnictwie itd. Swoją drogą mój cube też wygląda jakbym nim po garażu rzucał. Wymyśliłem sobie jakiś miesiąc temu, że wystawię go na sprzedaż. Po zrzuceniu zdjęć z lustrzanki na kompa temat upadł. Nikt nie zapłaci mi oczekiwanej kwoty za rower z taką ilością rys Cytuj
niziol Napisano 14 Grudnia 2020 Napisano 14 Grudnia 2020 Mój AR 2 zakupiony koncem września tego roku ma przejechane ponad 1k i żadnych otarć od pancerzy. Co prawda lakier jest matowy. Nie jest również jakoś super podatny na rysowane ale utrzymanie go w czystości wymaga wiele pracy. Da się tą linkę od hamulca ułożyć tak aby nie ocierała o główkę ramy. Trzeba ją poprostu położyć na dwóch pozostałych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi