Gość Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Edyta: (bo sie pomieszalem) Dokladnie 3 stycznia(piatek) wyladowalem w szpitalu...czekalem na sorze 5h zanim mnie wzieli na oddzial a bylem "pilny", a ze w poniedzialek bylo 3 kroli, pierwze powazne badania mialem 7 stycznia .. na SORze byli ludzie czekajacy po 10h. Nie chce myslec jak to wyglada teraz. Tak czy siak jak ktos jest naprawde w powaznym stanie, to moze niedoczekac na tym sorze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Wiele osób umiera w domach. Tak było w mojej rodzinie. Lekarz nie przyszedł kiedy mój bliski jeszcze żył. Wiadomo - koronawirus szaleje. Czekanie na test, później wynik a to są kolejne dni. Bliski zmarł. Wtedy jednak lekarz już mógł przyjść - no bo trzeba stwierdzić zgon. Na SOR zszedłby pewnie jeszcze wcześniej, tak miał przynajmniej opiekę w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcusling Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Eksterminacja ludzi na legalu w biały dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Nie bez przyczyny bandziory napisały całą tą ustawę o bezkarności. Teraz to już nawet nie wiem czy przeszła czy nie, bo po co się denerwować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 A teraz rusza program "Szczepionka +" i "Pakiet udogodnień dla zaszczepionych", co w tłumaczeniu na język polski oznacza: "Wyszczepimy was wszystkich "darmową" (ten rząd wszystko daje przecież za darmo) szczepionką za wasze pieniądze, a tym co nie zechcą zgotujemy takie piekło, że będą nas błagać o szczepionkę". Do dyktatury już bardzo blisko, a dyktatorzy często kończą tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Czy ja wiem? Historia zna całkiem sporo dyktatorów, którym nic się nie stało. Nicolae Ceausescu akurat był jednym z bardzo nielicznych który stracił na rozpadzie komunizmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.